Φέρνει επιτυχίες ο “Νηρέας”.Με 3 μετάλλια γύρισε από τις Σέρρες

Συντάκτης Νewsroom 28 Νοεμβρίου, 2012 11:32

Φέρνει επιτυχίες ο “Νηρέας”.Με 3 μετάλλια γύρισε από τις Σέρρες


Στις 24/11/2012 ,ο Κολυμβητικός όμιλος Ν.Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ”, συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικής κατηγορίας «ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2012»
Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Σερρών όπου συμμετείχαν 26 κολυμβητικοί σύλλογοι με 650 αθλητές./αθλήτριες.

Ο κάθε αθλητής είχε το δικαίωμα να λάβει μέρος 

σε δυο μόνο αγωνίσματα εξαιρουμένης της σκυταλοδρομίας . 
Η 8μελής αποστολή του ”ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας”, αν και ολιγομελής σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, εντυπωσίασε καθώς έφερε σημαντικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα ο 11χρονος κολυμβητής Καμπάδαης Γεώργιος του Πασχάλη κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50μ. πεταλούδας με χρόνο 40.33 (καταρρίπτοντας για μια ακόμη φορά το ατομικό του ρεκόρ ) και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Εντυπωσιακή ήταν και η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια Παπαγιαννίδου Ελένη του Βασιλείου μόλις 9 ετών η οποία κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια στα 50μ ελεύθερο με τον εκπληκτικό χρόνο 41.86 και 50μ πρόσθιο με χρόνο 55.45.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι αθλητές από την αποστολή του ”ΝΗΡΕΑ” βελτίωσαν σημαντικά τους προσωπικούς τους χρόνους.

Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί τον προπονητή της αποστολής, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους και τους ίδιους τους αθλητές, για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με αρκετά υψηλό επίπεδο. Η Ορεστιάδα αν και μόλις τα τελευταία χρόνια απέκτησε το δικό της κολυμβητήριο, μπορεί να είναι υπερήφανη για τους αθλητές της στην κολύμβηση, καθώς οι αθλητές του ”ΝΗΡΕΑ” μέσα σε σύντομο χρόνο καταλαμβάνουν διαρκώς μία θέση στο βάθρο των νικητών.


Αθλητές/ριες του ”ΝΗΡΕΑ” της 8μελούς αποστολής: Μουσίκας Χρήστος, Καμπάδαης Γεώργιος, Διαμαντίδης Θεόδωρος , Τερζίδης Αχιλλέας , Τσιγκουρλάς Πασχάλης , Κουρογιάννης Αθανάσιος , Μπαλάτζιος Δημήτριος , Παπαγιαννίδου Ελένη.

Προπονητές : Μιρμιγκίδης Ιωάννης,Ζελεσκίδης Ιωάννης
Αρχηγός Αποστολής: Καμπάδαης Πασχάλης
Έφορος: Μουσίκας Παναγιώτης

 


Συντάκτης Νewsroom 28 Νοεμβρίου, 2012 11:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV