Υπόθεση Τοπαλούδη: Παραλήρημα του Ροδίτη κατηγορούμενου στο ΜΟΔ

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 3 Μαρτίου, 2020 13:16

Υπόθεση Τοπαλούδη: Παραλήρημα του Ροδίτη κατηγορούμενου στο ΜΟΔ

Σε παραληρηματική κατάσταση εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο 23χρονος Ροδίτης, που κατηγορείται ότι μαζί με ακόμη έναν νεαρό αλβανικής καταγωγής βασάνισαν, βίασαν και σκότωσαν την φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, πριν έναν χρόνο στην Ρόδο.

Ο 23χρονος, πριν ακόμη ξεκινήσει η συνεδρίαση του δικαστηρίου άρχισε να μιλά προς την άδεια, εκείνη την στιγμή, Έδρα, λέγοντας πως δεν είναι δολοφόνος και πως δεν τον εκπροσωπεί ο συνήγορος του, Θόδωρος Μαντάς. Στον μονόλογο που είχε, απευθυνόμενος σε απόντες δικαστές, ο νεαρός ανέφερε πως ζητά αποδείξεις για όσα του καταλογίζουν, ενώ ειδικά στην εισαγγελέα, κοιτώντας την καρέκλα της στην Έδρα, είπε: «Κυρία εισαγγελέα θέλω αποδείξεις, θέλουν να με σταυρώσουν σαν τον παππού μου. Εγώ την Ελένη την βοήθησα, έκλαψα για την πάρτη της».


Ο κατηγορούμενος δημιούργησε ένταση στην αίθουσα, ενώ στράφηκε κατά του συγκατηγορουμένου του απειλώντας τον ότι «θα του σπάσει τα κόκαλα», κατά της γιαγιάς του που επιχείρησε να τον ηρεμήσει, λέγοντάς της «φύγε μακριά, όλο το σόι μακριά μου», αλλά και εναντίον των αστυνομικών που έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο κατηγορούμενους στο εδώλιο, ώστε να μην επιτεθεί ο έναν στον άλλον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 3 Μαρτίου, 2020 13:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV