Υποστηρίζει τους εργαζόμενους του δήμου ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 13 Οκτωβρίου, 2011 09:52

Τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης στηρίζει ο Δήμαρχος της πόλης, Ευάγγελος Λαμπάκης. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:


“Η ολοένα αυξανόμενη κοινωνική αγανάκτηση από τα καθημερινά και άδικα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, με οριζόντιες περικοπές του εισοδήματος των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α, αλλά και η αδιαφορία των κυβερνώντων να αντιληφθούν τη δυσφορία του κόσμου, δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις. Συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία των εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης  για το μέλλον τους, αφού κανείς πλέον σε αυτή τη χώρα δεν ξέρει τι θα συμβεί την επομένη.

Είμαι μαζί τους στο αίσθημα ότι δεν πάει άλλο, δεν αντέχουμε άλλη λιτότητα, δεν αντέχουμε άλλες θυσίες χωρίς ελπίδα. Γιατί σήμερα πλήττεται πια πλήττεται το ίδιο το δικαίωμα στην εργασία.

Γι’ αυτό στηρίζω τον αγώνα τους και βρίσκομαι στο πλευρό τους στις κινητοποιήσεις που έχουν αποφασίσει.

Θα ήθελα όμως πέρα από τη στήριξη μου, να τους εκφράσω και την πεποίθηση πως  στο δίκαιο αυτόν αγώνα που δίνουν, αναγκαίο είναι να έχουν στο πλευρό τους το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Γι’ αυτό τους παρακαλώ οι όποιες κινητοποιήσεις τους να μην στραφούν σε βάρος των συμπολιτών μας, οι οποίοι όχι μόνον δεν ευθύνονται για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική αλλά πληρώνουν κι αυτοί τις συνέπειες της, στη δική τους δύσκολη καθημερινότητα.

Όλοι μαζί ενωμένοι στους δύσκολους αυτούς καιρούς θα βρούμε λύσεις!”

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Ευάγγελος Λαμπάκης

 


Συντάκτης Νewsroom 13 Οκτωβρίου, 2011 09:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV