Υποδοχή νικητών Special Olympics στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 6 Ιουλίου, 2011 07:42

Υποδοχή νικητών Special Olympics στην Αλεξανδρούπολη

Τους νικητές αθλητές των Special Olympics, Βάιο  Πατελούδη και Σταμάτη Παπάζογλου, που εκπροσώπησαν τον Έβρο υποδέχτηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο μέλη της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής των Special Olympics, συγγενείς και φίλοι.


Η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη δήλωσε «Τα συναισθήματα είναι πολλά, μοναδικά, χαρά, συγκίνηση, ενθουσιασμός, περηφάνια, αναγνώριση από όλους εμάς αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Όλοι εμείς, πολιτικοί, συγγενείς, φίλοι, εθελοντές, απλοί πολίτες συμμετέχουμε σε αυτή τη χαρά του αθλητισμού, αυτή τη χαρά της ζωής. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας! Συγχαρητήρια σε αυτούς που ήταν δίπλα τους σε αυτόν τον μαραθώνιο! Ελπίζουμε οι Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 να ήταν μόνο η αρχή και κάθε χρόνο να τους βλέπουμε και σε υψηλότερα βάθρα!»

Ο νικητής μας, Σταμάτης Παπάζογλου δήλωσε κατά την άφιξή του «Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσώπησα την Αλεξανδρούπολη και βασικά την Ελλάδα. Κατάφερα να πάρω ένα μετάλλιο, αν και πήγα για την εμπειρία κυρίως.»

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην προπονήτρια Δάφνη Δεληγιάννη και στην πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ Αλεξανδρούπολης «Κότινος» Έλσα Ταχαή.

 

 


Συντάκτης Νewsroom 6 Ιουλίου, 2011 07:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV