Υπογραφή Σύμβασης Έργου «Επισκευή Α΄ Κρατικού Βρεφονηπιακού Σταθμού»

Συντάκτης Νewsroom 3 Απριλίου, 2013 16:45

Υπογραφή Σύμβασης Έργου «Επισκευή Α΄ Κρατικού Βρεφονηπιακού Σταθμού»

Υπογράφηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης η σύμβαση του έργου «Επισκευή Α΄ Κρατικού Βρεφονηπιακού Σταθμού», μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη και του αναδόχου, κ. Ευθύμιου Θεοδωρίδη, εκπροσώπου της εταιρείας ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ.


Το έργο περιλαμβάνει εργασίες επισκευής εσωτερικού χώρου και εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων, τοποθέτηση καινούριας στέγης και κουφωμάτων, καθώς και εξωραϊσμό του άυλειου χώρου. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 14 μηνών. Το τελικό ποσό της σύμβασης, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης και του Φ.Π.Α., ανέρχεται στα 350.393,64 ευρώ.

«Σήμερα υπογράφουμε τη σύμβαση της επισκευής του Α΄ Παιδικού σταθμού της Αλεξανδρούπολης, αυτού του ιστορικού κτιρίου που βρίσκεται απέναντι από το Εργατικό Κέντρο, στην πλατεία Εθνικής Ανεξαρτησίας. Αρχίζουμε γρήγορα – γρήγορα την ανακατασκευή του, η οποία περιλαμβάνει πλήρη ανακαίνιση του χώρου, έτσι ώστε αυτό το κτίριο, το οποίο είναι από τα πιο ιστορικά κτίρια της πόλης να σωθεί, να αναπαλαιωθεί, να αντέξει στο χρόνο και ταυτόχρονα, σε χρονικό διάστημα 14 μηνών, να μπορέσουν τα παιδιά μας να απολαύσουν και πάλι το χώρο αυτό», τόνισε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα ιστορικά, παλαιά κτίρια που υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη, για το λόγο αυτό θα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και έχω εμπιστοσύνη στον ανάδοχο ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά».


Συντάκτης Νewsroom 3 Απριλίου, 2013 16:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV