Υλική και οικονομική βοήθεια σε οικογένειες προσέφερε η Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου

Συντάκτης Νewsroom 22 Οκτωβρίου, 2021 14:13

Υλική και οικονομική βοήθεια σε οικογένειες προσέφερε η Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου

Δέματα με τρόφιμα διανεμείθηκαν σε συνολικά 200 οικογένειες, καταβλήθηκαν επιδόματα τριτέκνων ενώ υλική βοήθεια και «Baby Kits» παρέλαβαν εγκυμονούσες από την Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, όπως ανακοινώθηκε

Η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την Υπεραγορά «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διένειμε σε 150 οικογένειες δέματα με τρόφιμα.

Την ίδια ημέρα διενεμήθησαν δέματα τροφίμων σε ακόμα 50 πολύτεκνες οικογένειες, προσφορά της Ενώσεως Εφοπλιστών «ΣΥΝ- ΕΝΩΣΙΣ».


Kατά την εβδομάδα από 18 έως 22 Οκτωβρίου 2021 κατεβλήθησαν τα επιδόματα των τριτέκνων οικογενειών σε 105 τρίτεκνες οικογένειες της ακριτικής μας επαρχίας.

Τέλος, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την Τράπεζα Eurobank διενεμήθησαν σε 7 εγκυμονούσες γυναίκες της επαρχίας μας «Baby Kits», με είδη και τρόφιμα για βρέφη, από το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογεννήτων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)», που υλοποιείται στην παραμεθόρια περιοχή του Έβρου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, για το ανύστακτο ενδιαφέρον του για την περιοχή, και τις ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, την Εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, την Τράπεζα EUROBANK, αλλά και προς τους υπευθύνους της Ενώσεως Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για την στήριξη τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της ακριτικής Ιεράς Μητροπόλεώς μας.


Συντάκτης Νewsroom 22 Οκτωβρίου, 2021 14:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV