Τυφώνας «Ορεστιάδα» χτύπησε τη ΓΕΑ(video)

Συντάκτης Νewsroom 28 Οκτωβρίου, 2012 12:06

Τυφώνας «Ορεστιάδα» χτύπησε τη ΓΕΑ(video)


Πρεμιέρα με το δεξί για την Ορεστιάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έφυγε αλώβητος από μια δύσκολη έδρα, επικρατώντας στο ντέρμπι του Έβρου τη ΓΕΑ με 3-0 σετ.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Τσακμάκη επικράτησαν δίκαια στην Αλεξανδρούπολη και τα χαμόγελα που επικράτησαν στο τέλος ήταν διάπλατα.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι ισορροπημένες και καμία να μην παίρνει σημαντικό προβάδισμα. Ωστόσο, τα πολλά λάθη των γηπεδούχων έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων.

Το δεύτερο σετ ήταν εύκολη υπόθεση γι την εξαιρετική Ορεστιάδα που η απόδοσή της δεν άφηνε περιθώρια . Στο τρίτο, Ο ΑΟΟ είχε από την αρχή καθαρό προβάδισμα. Η ΓΕΑ έκανε μια τελική αντεπίθεση, μείωσε το σκορ κα έφτασε μια ανάσα από το να ισοφαρίσει αλλά στ τέλος η εμπειρία και η ψυχραιμία της Ορεστιάδας μέτρησε περισσότερο.

Τα σετ 23-25, 16-25, 23-25
ΓΕ Αλεξανδρούπολης (Δήμητσας): Παντίρης, Σκευάς, Δημητρούδης Ισ. (λ), Δημητρούδης Ιωαν., Αμαριανάκης, Σταματίου, Κώττας, Κίτσιος, Πασάκος, Χατζόπουλος, Χριστόφας, Αρχοντούδης
Ορεστιάδα (Τσακμάκης): Προδρομίδης, Κεμανετζής, Καψαλιάρης, Λαχτάρας, Χουσίδης, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Κουλαξίδης, Κωνσταντινίδης (λ)

Πηγή:Thrakisport.gr


Συντάκτης Νewsroom 28 Οκτωβρίου, 2012 12:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV