Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουνίου, 2022 15:44

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου στην Γαληψό του Δήμου Παγγαίου όταν όχημα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα εντός του οικισμού λόγω καταδίωξης.

Το όχημα συγκρούστηκε με άλλο όχημα και φαίνεται πως οδήγησε στον θάνατο τριών ατόμων.

Από το θανατηφόρο τροχαίο αρχικά δεν φαινόταν να υπάρχουν τραυματίες, ωστόσο η ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για ελαφρύ τραυματισμό μιας ανήλικης 15χρονης και μιας 44χρονης, ενώ οι επιβάτες του ΙΧ οχήματος φαίνεται πως προέρχονται από την Ξάνθη. Παράλληλα ο πεζός που φαίνεται πως ανασύρθηκε νεκρός από το τροχαίο ήταν ο υπάλληλος της κάβας που βρίσκεται στην περιοχή.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο:

Την 2-6-2022 και ώρα 09.55΄στην Εθνική Οδό Αμφίπολης Καβάλας (ύψος οικισμού Γαληψού), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός και επέβαινε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε αρχικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στη συνέχεια σε προσωρινά σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, παρασύροντας τον οδηγό του, ημεδαπό ηλικίας 59 ετών, που πραγματοποιούσε φορτοεκφόρτωση, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν επίσης θανάσιμα ο 23χρονος οδηγός και ο 22χρονος συνοδηγός του εν λόγω οχήματος, ενώ η 44χρονη ημεδαπή οδηγός του έτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και μία ανήλικη συνεπιβάτης ετών 15, τραυματίσθηκαν ελαφρά.

Από την πρόσκρουση των οχημάτων προκλήθηκαν επίσης υλικές ζημιές σε τρία σταθμευμένα οχήματα, μία βιτρίνα καταστήματος και δύο νεφελοψεκαστήρες. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Για το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί με τρεις νεκρούς σε περιοχή της Καβάλας μίλησε σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” ο Δημοσιογράφος του ENA CHANNEL Απόστολος Ατζεμιδάκης:

Με πληροφορίες από enanews.gr


Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουνίου, 2022 15:44

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV