Τροχαίο με δύο τραυματίες έξω από το Εργοστάσιο Ζαχάρεως στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 11 Οκτωβρίου, 2022 12:11

Τροχαίο με δύο τραυματίες έξω από το Εργοστάσιο Ζαχάρεως στην Ορεστιάδα

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, στην εθνική οδό έξω από το Εργοστάσιο Ζάχαρης

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τροχαίο εμπλέκεται μια μηχανή με ένα ΙΧ φορτηγάκι, ενώ αναφέρθηκε ότι υπάρχουν δύο τραυματίες, οι οδηγοί των οχημάτων.

Η Τροχαία, ασθενοφόρα και οι αρμόδιες αρχές έχουν σπεύσει στο σημείο, εκεί βρίσκεται και ο ίδιος ο διοικητής της Τροχαίας Ορεστιάδας προκειμένου να διευθετήσει την κυκλοφορία, καθώς προς το παρόν συστήνεται σε οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται από το σημείο.


Αν προκύψουν νεότερες πληροφορίες θα προστεθούν στο παρόν δημοσίευμα.

Πρώτη δημοσίευση: 12:05

Νεότερη ενημέρωση (12:35): Αυτήν την ώρα ήδη έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Εθνική οδό, έχει καθαριστεί το οδόστρωμα και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Νεότερη ενημέρωση (14:07): Στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου έχουν διακομιστεί οι δύο τραυματίες με την κατάσταση του μοτοσυκλετιστή να κρίνεται πιο σοβαρή. Ο νεαρός, που εργάζεται στα σώματα ασφαλείας και ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, παρουσιάζει κατάγματα σε πόδι, γνάθο και λεκάνη με κάποια εξ αυτών να κρίνονται σοβαρότερα γι’αυτό και αναμένεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ίσως ακόμα και μέσα στην ημέρα για πιο εξειδικευμένη περίθαλψη των τραυμάτων του.

Η αποκλειστική φωτογραφία από το ατύχημα:


Συντάκτης Νewsroom 11 Οκτωβρίου, 2022 12:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV