Το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 15 Σεπτεμβρίου, 2021 10:32

Το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” στην Ορεστιάδα

Το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, ταξιδεύει στην Ορεστιάδα με το σύνθημα “Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό”.

Το 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, ταξιδεύει στην Ορεστιάδα την Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη, στις 19:30 μ.μ. στο Ανατ. Άλσος Ανδριανουπόλεως (παλιά γήπεδα τένις), με το σύνθημα “Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό”.

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή είναι το μεγαλύτερο πολιτικό – πολιτιστικό γεγονός της χώρας. Στο Φεστιβάλ αυτό συναντιούνται εδώ και 45 χρόνια η ελπίδα, η δημιουργία, ο αγώνας. Η κόκκινη πολιτεία του Φεστιβάλ “χτίζεται” και λειτουργεί με την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά και προσφορά, την ανιδιοτέλεια και τον ενθουσιασμό μελών και φίλων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.


Η διεξαγωγή του Φεστιβάλ μας στο χώρο του Ανατολικού Άλσους Ανδριανουπόλεως (παλιά γήπεδα τένις) είναι συμβολή στον αγώνα για την ανάδειξή του, τη διεκδίκηση να αναβαθμιστεί σε χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας των νέων – όπως η δημιουργία ειδικού χώρου για skate – με σύγχρονες υποδομές ενάντια στην απαξίωση και την υποβάθμισή του.

To πρόγραμμα του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή:

  • 19:30 Ανοιχτή συζήτηση για τις εξαρτήσεις με εκπροσώπους του πολυδύναμου κέντρου ΑΜ-Θ του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ.
  • 20:30 Ξενάγηση στην έκθεση με τίτλο: “Σοσιαλισμός – Κομμουνισμός: Από το βασίλειο της ανάγκης στο βασίλειο της ελευθερίας”.
  • 21:15 Ομιλία από την Ανδρονικίδου Άρτεμη, μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ.
  • 22:00 Συναυλία με τους “ΕΝΤΕΧΝΩΣ”.

Στο χώρο επίσης θα λειτουργούν Έκθεση βιβλίου της “Σύγχρονης Εποχής” και Bar.

47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ και Οδηγητή, Ορεστιάδα

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 15 Σεπτεμβρίου, 2021 10:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV