Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τον Έβρο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012

Συντάκτης Νewsroom 29 Μαΐου, 2012 16:56

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τον Έβρο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012

Από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώθηκε σήμερα το ψηφοδέλτιο (λίστα) του Κινήματος, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012. Έτσι παρά την φημολογούμενη ανανέωση δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές, παρά μόνο η οικειοθελής απομάκρυνση του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Καστοριάς, όπου το ΠΑΣΟΚ ήρθε τρίτο κόμμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και του Χρήστου Κατσούρα στην Θεσπρωτία.


Από τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν, στην θέση του Χρήστου Κατσούρα στην Θεσπρωτία θα κατέβει υποψήφιος ο Κώστας Πανταζής από τη νεολαία, ενώ στη θέση του Φίλιππου Πετσάλνικου στην Καστοριά, ο Θ. Αναστασίου. Ο  δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης κατεβαίνει στην Β Αθήνας, ο Βασίλης Τόγιας στην Βοιωτία και ο Κώστας Ντάλτας στην Α Πειραιά.
Εκτός από τους κυρίους Πετσάλνικο και Κατσούρα είχαν δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιοι και οι κ. κ. Σήφης Βαλυράκης, Μιχάλης Παντούλας και Ηλίας Καρανίκας.

Στην Εκλογική Περιφέρεια Έβρου οι έξι υποψήφιοι παραμένουν οι ίδιοι και κατατάσσονται βάσει της σειράς που έλαβαν σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 ως εξής:

1. ΝΤΟΛΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

του

ΠΑΣΧΑΛΗ

2. ΤΣΙΑΟΥΣΗ

ΕΛΕΝΗ

του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. ΡΕΝΤΑΡΗ – ΤΕΝΤΕ

ΟΛΓΑ

του

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ

του

ΧΡΗΣΤΟΥ

5. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

του

ΦΡΑΓΚΟΥ

6. ΤΑΡΤΑΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ

του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

 


Συντάκτης Νewsroom 29 Μαΐου, 2012 16:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV