Το ντέρμπι της Α΄ κατηγορίας του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Έβρου Άρδας Καστανεών – Α.Ε. Καρωτής 2-1

Συντάκτης Νewsroom 22 Δεκεμβρίου, 2013 20:44

Το ντέρμπι της Α΄ κατηγορίας του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Έβρου Άρδας Καστανεών – Α.Ε. Καρωτής 2-1

Την Αθλητική Ένωση Καρωτής υποδέχθηκε ο Άρδας Καστανεών στην έδρα του για την ενδέκατη αγωνιστική του βόρειου ομίλου της Α΄κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Έβρου .Σε έναν αγώνα με πλούσιο βαθμολογικό ενδιαφέρων ο Άρδας πήρε την νίκη έστω και δύσκολα από την μαχητική Α.Ε. Καρωτής.

Αναλυτικά:5΄ Κάθετη του Γκεργκίδη στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Καρωτής κάνει την κίνηση ωραία και παίρνει ο Χαρχάλης αλλά το σουτ του αποκρούει ο Κοτσερίδης.


21΄ΓΚΟΛ!!! 1-0 Σέντρα του Γκεργκίδη πιάνει την κεφαλιά ο Νικολαίδης η μπάλα καταλήγει στον Χαρχάλη που ανοίγει το σκορ με σουτ

30΄Κόρνερ του Γραμμενίδη στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Άρδα η μπάλα .

43΄Σουτ του Καισαρίδη για την Α.Ε.Καρωτής άουτ.

44΄Σουτ του Τερτσούδη από καλή θέση άουτ.

45΄Πέναλτι σε χέρι του Νικολαίδη  μέσα στην περιοχή δίνει ορθώς ο διαιτητής τις αναμέτρησης Σκινδρής.Εύστοχος ο Δοιτσίδης φέρνει το ματς στα ίσια πριν το ημίχρονο.

53΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρδα ο Γκεργκίδης στρώνει την μπάλα στον Νικολαίδη κοντά στην μικρή περιοχή της  Α.Ε.Καρωτής αλλά το δυνατό σουτ του δεύτερου περνάει απελπιστικά άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κοτσαρίδη.

62΄Δέυτερο πέναλτι κερδίζει η Α.Ε.Καρωτής το εκτελεί άσχημα αυτή την φορά ο Δοιτσίδης αποκρούει ο Καλφόπουλος

64΄Σέντρα του Γουγούλια πιάνει την κεφαλιά ο Νικολαίδης άουτ.

80΄ΓΚΟΛ!!! 2-1 Μακρινή μπαλιά του Αθανασιάδη που είχε περάσει σαν αλλαγή πριν λίγο στον αγώνα στον Γκεργκίδη που φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Καρωτής και κρεμάει με ωραίο σουτ τον Κοτσαρίδη.

88΄Σούτ του Αθανασιάδη αποκρούει δύσκολα ο Κοτσαρίδης.

90+1 Κάνει το κοντρόλ ωραία με πλάτη στο τέρμα ο Νικολαίδης γυρνάει και πιάνει ένα καλό σουτ που όμως αποκρούει ο Κοτσαρίδης.

Ρεπορτάζ :Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 22 Δεκεμβρίου, 2013 20:44

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV