Το ντέρμπι της 9ης Αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α΄κατηγορίας του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Έβρου Άρδας Καστανεών – Π.Α.Ε. Ριζίων 2-2(Video)

Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2013 18:54

Το ντέρμπι της 9ης Αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α΄κατηγορίας του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Έβρου Άρδας Καστανεών – Π.Α.Ε. Ριζίων 2-2(Video)

Το el clasico του βόρειου Έβρου είναι το Μ.Γ.Σ. Ορέστης – Α.Ε.Διδύμοτείχου υπάρχει όμως και ένα άλλο παιχνίδι που διεκδικεί αυτόν τον τίτλο.Δεν είναι άλλο από το παιχνίδι που φέρνει αντιμέτωπες δυο ομάδες από γειτονικά χωρία και διεξήχθη σήμερα στα πλαίσια  της 9ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α΄κατηγορίας του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Έβρου, ανάμεσα στον Άρδα Καστανεών και την Π.Α.Ε. Ριζίων  .Πραγματικό ντέρμπι κράτησε σε αγωνία τους πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (δυνατό αέρα).Το αποτέλεσμα 2-2 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται εντυπώσεις γκολ και βαθμούς. Καλή η διαιτησία του Τονίδη .Αναλυτικά:

2΄ Σουτ του Γιώτη από μακρινή απόσταση με δύναμη (και λόγω του ευνοϊκού αέρα) καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Οσανλή.


5΄Λάθος στην άμυνα του Άρδα παραλίγο το κλέψιμο του Παπατριανταφύλλου που δεν προλαβαίνει να πιάσει το σουτ προ του Καλφόπουλου.

14΄ΓΚΟΛ!!! 1-0 Αντεπίθεση του Άρδα κάνει την κούρσα ο Χαρχάλης βγάζει ωραία σέντρα που εκμεταλεύεται  ο Καπετανίδης και ανοίγει το σκορ.

22΄Σέντρα του Καστρινού πιάνει την κεφαλία ο Καράμπελιας άουτ.

29΄ΓΚΟΛ!!! 2-0 Σουτ του Νάκου έξω από την περιοχή η μπάλα βρίσκει σε παίχτη της Π.Α.Ε. Ριζίων και καταλήγει στα δίχτυα του Οσανλή.

41΄ΓΚΟΛ!!! 2-1 Σέντρα του Καλπακίδη στο δεύτερο δοκάρι σκοράρει με δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση ο Παπαντριανταφύλλου.

61΄ΓΚΟΛ!!!2-2 Μπαίνει από αριστερά ο Καλπακίδης στην περιοχή του Άρδα και με ωραίο σουτ νικάει τον Καλφόπουλο φέρνοντας το ματς στα ίσια.

65΄Μετά από κόντρες στην περιοχή της ομάδας των Ριζίων η μπάλα στρώνεται στον Χαρχάλη που από πλάγια θέση δεν καταφέρνει να νικήσει τον Οσανλή που αποκρούει σε κόρνερ.

66΄Μετά την εκτέλεση του κόρνερ αποκρούουν με κεφαλιά οι παίκτες των Ριζίων και η μπάλα καταλήγει στον Χαρχάλη που κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Οσανλή.

68΄ Κόντρες και πάλι στην άμυνα των Ριζίων ο Καμπακίδης πιάνει το σουτ μέσα στην περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Οσανλή(σταθερός και με δυναμικές αποκρούσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα,πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση μετά από δυνατή κεφαλιά μέσα στην περιοχή του η οποία όμως θεωρείτε ως μη γενόμενη λόγω υπόδειξης σε θέση οφ σάιντ του παίκτη που την έκανε ).

74΄Πιάνει την κεφαλιά ο Νένογλου Σ. μετά από σέντρα του Ραχωβίτη η μπάλα περνάει άουτ.

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας.


Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2013 18:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV