Το ντέρμπι της πρώτης φάσης:Ατρόμητος Ασπρονερίου-Α.Ε.Κυανής.

Συντάκτης Νewsroom 23 Σεπτεμβρίου, 2013 11:41

Το ντέρμπι της πρώτης φάσης:Ατρόμητος Ασπρονερίου-Α.Ε.Κυανής.

Η πρώτη φάση του κυπέλλου διεξήχθη το σαββατοκύριακο οι αγώνες αν και οι πρώτοι επίσημοι για της ομάδες προσέφεραν θέαμα και πολλά γκολ!Ο αγώνας όμως που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν τελικά ανάμεσα στον Ατρόμητο  Ασπρονερίου και την Α.Ε. Κυανής. 

Συνθέσεις:Ατρόμητος Ασπρονερίου 1)Αντωνούδης Ε. 2)Παρασχούδης Γ. αλλαγή στο 91 απο Τσομπανούδη Κ. 3)Παπατσιακμάκης Θ. 4)Τσομπανούδης χ. 5)Συριτούδης  6)Κυρούδης Α. αλλαγή 46 απο Παπαδούδη Χ. 7)Τζουμακίδης Δ. 8)Κυρκούσης Γ. αλλαγή 67 απο Μπιμπούδη Σ. 9)Κυπαρισσούδης Θ. 10)Κυρούδης Α. 11)Πετρόπουλος Χ.


Ένωση Κυανής: 1)Καραϊσαλίδης Χ.

Α.Ε. Κυανής: 1)Καραϊσαλίδης Χ. 2)Τοπαλίδης Χ. αλλαγή στο 106 απο Παυλίδη Χ. 3)Χαβουζούδης Ν. αλλαγή στο 110 από Αδαμάκης 4)Μυλωνάς Γ. αλλαγή στο 87 απο Κισσούδης Δ. 5)Γκροζούδης Π. 6)Μπάτζιος Χ. 7)Κελεσίδης Α. 8)Νικολούδης Π. 9)Μιχούδης Μ. 10)Σαγκίδης Ν. 11)Γκαϊδατζής Α.

Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με λίγες χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές .κυρίως παιχνίδι κέντρου με πολύ δύναμη και πάθος. το σκορ άνοιξε η Α.Ε. Κυανής στο 65 λεπτό ο Νικολούδης και ο Ατρόμητος Ασπρονερίου απάντησε άμεσα με τον Κυπαρισσούδη στο 70 λεπτό.η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1.στην παράταση ο Ατρόμητπς Ασπρονερίου μπήκε πιο δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κυπαρισσούδη στο 100 αλλα η ομάδα της Α.Ε. Κυανής ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 117 με τον Κελεσίδη, ομως το πάθος της ομάδας του Ατρόμητου Ασπρονερίου και τα ψυχικά αποθέματα δεν είχαν τελειώσει.Έτσι ο Ατρόμητος Ασπρονερίου στο 120 ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2 με τον Τζουμακίδη και ο αγώνας κατέληξε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. στα πέναλτι ο Ατρόμητος Ασπρονερίου επιβλήθηκε με σκορ 6-5 και έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 8-7 υπέρ του Ατρομητου Ασπρονερίου που προκρίθηκε στην επόμενη φάση, οπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ακρίτα Νέας Βύσσας το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Διακριθέντες: Απο το Ασπρονέρι διακρίθηκαν οι Κυπαρισούδης Θ. (σκόρερ)Τζουμακίδης Δ.(σκόρερ) και Αντωνόυδης Ε. (στην διαδικασία των πέναλτυ σκόραρε και απέκρουσε πέναλτυ ) 

Απο την Α.Ε. Κυανής διακρίθηκαν οι Νικολούδης Π. (σκόρερ)ΚελεσίδηςΑ. (σκόρερ)


Συντάκτης Νewsroom 23 Σεπτεμβρίου, 2013 11:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV