Το ντέρμπι της αγωνιστικής της Β κατηγορίας Ηρακλής Σαγήνης-Α.Σ. Πύργου 2-1(Video)

Συντάκτης Νewsroom 12 Ιανουαρίου, 2014 17:15

Το ντέρμπι της  αγωνιστικής της Β κατηγορίας Ηρακλής Σαγήνης-Α.Σ. Πύργου 2-1(Video)

Ένα πραγματικό ντέρμπι παίχτηκε σήμερα το πρωί στην Σαγήνη ο Ηρακλής που είχε ένα μήνα να αγωνισθεί (πριν την διακοπή των γιορτών είχε ρεπό και αγώνα με τον Π.Α.Ο Μεγ. Δοξιπάρας ο οποιός έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα) ως εκ τούτου μεγάλη σε διάρκεια  αγωνιστική απραξία.Υποδέχτηκε τον Α.Σ. Πύργου ο οποίος με τις ενδεκαδάτες προσθήκες στο ρόστερ του στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου παρουσίασε αξιόμαχο σύνολο!Ο αγώνας είχε ένταση πάθος και δύναμη αλλά στερήθηκε ευκαιριών.Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει το γκολ του Τριανταφύλλου το οποίο έδωσε και την νίκη στην ομάδα του ένα πολύ όμορφο δυνατό και ιδιαίτερα εύστοχο σουτ από απόσταση περίπου 30 μέτρων έστειλε την μπάλα να περάσει  ακριβώς από το δεξί  γάμα της εστίας πριν αναπαυτεί στα δίχτυα του τέρματος του Α.Σ.Πύργου. Όπως επίσης και ότι πιθανότατα να ήταν ο αγώνας με το ρεκόρ χρονιάς όσο αναφορά τον μικρό μέσο όρο ηλικίας και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:


13΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Τοπούζης κάνει την πάσα στον Δράκο ο οποίος από ευνοϊκή θέση  με πλασέ ανοίγει το σκορ.

30΄ Γέμισμα του Σακιαμπένη στον Κελαποστόλου ο οποίος κάνοντας ωραία κίνηση κάνει το κοντρόλ με το στήθος μέσα στην περιοχή του Ηρακλή αλλά δεν προλαβαίνει να πιάσει το σουτ από πλεονεκτική θέση.

39 ΄Γέμισμα του Χατζησταντζίδη από στημένο πιάνει το σουτ ο Κυλιτζιδης αλλά η μπάλα βρίσκει σε ανυνόμενους του Α.Σ. Πύργου και καταλήγει κόρνερ

46΄ΓΚΟΛ!!! 1-1 Στημένο από αριστερά του Τριανταφύλλου κάνει το γέμισμα ωραία κίνηση του Φουντούκα  που βρίσκει την μπάλα και την στέλνει στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα!

53΄ΓΚΟΛ!!! 2-1 Εκπληκτικό γκολ του Τριανταφύλλου  από απόσταση περίπου 30 μέτρων πιάνει ένα υπέροχο σουτ που δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Τσιπουρίδη ο οποίος βλέπει την μπάλα να περνάει από το γάμα της εστίας του!

57΄Έξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καβουρούδη από πλάγια δεξιά θέση παραλίγο να ξεγελάσει τον Βλαδενίδη που με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 12 Ιανουαρίου, 2014 17:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV