Το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αποστέλλει γιατρούς για να συνδράμουν τα νοσοκομεία Αττικής

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 25 Μαρτίου, 2021 20:43

Το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αποστέλλει γιατρούς για να συνδράμουν τα νοσοκομεία Αττικής

Ευχαριστήριο προς δύο νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, για την αποστολή προσωπικού με στόχο να συνδράμουν στη ΜΕΘ-COVID του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου κοινοποίησε το Υπουργείο Υγείας και ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης Δημήτριος Τσαλικάκης.

Οι δύο γιατροί του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Λαζανά Ιωάννα και Παξινού Νικολέτα μαζί με την ιατρό Αμανατίδου Αναστασία και τις νοσηλεύτριες Κουτούμπα Θεοδώρα, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Ραφτοπούλου Όλγα από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης απαρτίζουν την ομάδα που απεστάλη από την Βόρεια Ελλάδα προς βοήθεια των νοσοκομείων Αττικής:

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας επιθυμεί να ευχαριστήσει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, τα οποία με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενα στις προκλήσεις της πανδημίας που μας χτυπά με ένα ακόμα σφοδρό κύμα, συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της Covid-19, αποστέλλοντας έμπειρους ιατρούς και νοσηλευτές με στόχο να συνδράμουν το δοκιμαζόμενο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων της Αττικής και συγκεκριμένα στη ΜΕΘ-COVID του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου.


Η υψηλής κατάρτισης και έμπειρη ομάδα, απαρτίζεται από τις γιατρούς Λαζανά Ιωάννα, Παξινού Νικολέτα, (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης) και την ιατρό Αμανατίδου Αναστασία και τις νοσηλεύτριες Κουτούμπα Θεοδώρα, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Ραφτοπούλου Όλγα (Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης), οι οποίες έδωσαν άμεσα το «παρών» στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της νόσου COVID 19 στο Σισμανόγλειο.

Με αυτήν την αποστολή και με διάθεση αλληλεγγύης, «επιστρέφουμε» τις πράξεις αλτρουισμού γιατρών από άλλες Υγειονομικές Περιφέρειες, όταν η περιοχή μας το είχε απόλυτη ανάγκη.

Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παραπάνω στελέχη που προσέφεραν άμεσα τις υπηρεσίες τους στις κρίσιμες αυτές στιγμές, δείχνοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς του προσωπικού του Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους Διοικητές κ. Ρούφο και κα Ροφαελα για την άμεση ανταπόκριση και την αγαστή συνεργασία.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 4ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΤΣΑΛΙΚΑΚΗΣ


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 25 Μαρτίου, 2021 20:43

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV