Το Λιωμένο Βούτυρο revisited στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 18 Νοεμβρίου, 2011 09:34

Το Λιωμένο Βούτυρο revisited του  Σάκη Σερέφα, μια ανατρεπτική κωμωδία της Εταιρείας Θεάτρου Χώρος έρχεται στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή στις 25 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο, στις 9:00 μ.μ.


Το «Λιωμένο Βούτυρο», που σημείωσε επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο (2008), στο Θέατρο Χώρα (Αθήνα 2009) και στην Πειραματική Σκηνή (Θεσσαλονίκη, 2009), συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με την Εταιρεία Θεάτρου Χώρος να υπογράφει την παραγωγή.

Μια παράσταση βασισμένη σε μια ιστορία που καταγράφηκε στα ρεπορτάζ των εφημερίδων της Θεσσαλονίκης του 1960. Ένα έγκλημα πάθους. Τρεις ηθοποιοί – οχτώ ήρωες. Πως ένα δράμα μεταμορφώνεται με επιτυχία σε κωμωδία και το αντίστροφο. Μια παράσταση όπου το γέλιο διαδέχεται την αγωνία σε μια συνεχή εναλλαγή που γοητεύει το κοινό όπου έχει παρουσιαστεί.  Μια παράσταση με πολύ αυτοσχεδιασμό, και ζωντανή σχέση των ηθοποιών με τους θεατές. Ένα απρόσμενο τέλος στη σκηνή. Ένα φινάλε εξαιρετικό! Ένας θεατής που ρισκάρει 1 ευρώ στην είσοδο, παίρνει ΟΛΑ τα λεφτά και το τελευταίο χειροκρότημα.

Η νέα εκδοχή της παράστασης – Λιωμένο Βούτυρο revisited – έκανε πρεμιέρα στις 13 Απριλίου στο Ηράκλειο, κλείνοντας των πρώτο κύκλο της περιοδείας της στις 29 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη.

Στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλος περιοδείας του έργου, που ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου από τη Λάρισα η παράσταση επισκέπτεται και πάλι την Αλεξανδρούπολη όπου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, το έργο θα παρουσιαστεί στις  25 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο καθώς μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την ενίσχυση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδουπόλεως.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο: Σάκης Σερέφας
Δραματουργική Επεξεργασία: Έλενα Μαυρίδου
Σκηνοθεσία: Σίμος Κακάλας
Σκηνικά – Κοστούμια: Κέννυ Μακ Λέλλαν
Μουσική: Νίκος Βελιώτης
Μάσκες – Βοηθός Σκηνογράφου: Μάρθα Φωκά
Φωτισμός: Περικλής Μαθιέλλης
Διεύθυνση παραγωγής: Στέλα Τενεκετζή

 

Παίζουν: Σίμος Κακάλας, Δήμητρα Κούζα, Έλενα Μαυρίδου

 

Δείτε video: http://www.youtube.com/watch?v=N4ImEPrbQlM

 

Για μία και μοναδική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00.

 

Προπώληση εισιτηρίων με μειωμένες τιμές στο Βιβλιοπωλείο Α. Καφετζή (πρώην Παπασωτηρίου), Βενιζέλου Ελευθερίου 41, τηλ. 25510 23050

Τιμή προπώλησης: 10 €

Τιμές ταμείου: 15 € γενική είσοδος & 10 € φοιτητικό

Πληροφορίες κρατήσεις: 6978 230122.


 


Συντάκτης Νewsroom 18 Νοεμβρίου, 2011 09:34

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV