Το Κινητό εργαστήριο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» στο Διδυμότειχο για τη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Συντάκτης Νewsroom 7 Απριλίου, 2021 11:48

Το Κινητό εργαστήριο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» στο Διδυμότειχο για τη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Την Πέμπτη 8 Απριλίου , ώρα 08:30 π.μ. – 13:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία
Διδυμοτείχου θα πραγματοποιηθεί δράση εθελοντικής αιμοδοσίας σε κινητό εργαστήριο από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της δράσης.

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και σε συνεργασία με το Δήμο Διδυμοτείχου και το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.


Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 2510 232 616 (καθημερινά 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.) για τον προγραμματισμό ραντεβού, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία. Επιπλέον, παρακαλούνται για την υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ κατά την προσέλευσή τους.

Η ανωτέρω δράση αποτελεί μέρος του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) – INTERSYC II», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg V-A “Greece-Bulgaria 2014-2020”, με βασικούς δικαιούχους το Foundation “Center Nadja”- Sandanski Branch – Βουλγαρία, το Regional Department of Education – Blagoevgrad – Βουλγαρία, τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ανώνυμη Εταιρεία Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ και επικεφαλής δικαιούχο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Συντάκτης Νewsroom 7 Απριλίου, 2021 11:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV