Το Β’ βραβείο στον διαγωνισμό “Αρχιμήδης” κέρδισε μαθητής του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 28 Μαρτίου, 2022 13:38

Το Β’ βραβείο στον διαγωνισμό “Αρχιμήδης” κέρδισε μαθητής του  1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

Μεγάλη επιτυχία του Έβρου στην 39η Εθνικής Μαθηματική Ολυμπιάδα  «Ο Αρχιμήδης» 2022 καθώς ο Χρήστος Αποστολίδης, μαθητής της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Λεονταρίδειο» απέσπασε το δεύτερο βραβείο!

Ο Χρήστος Αποστολίδης θα συνεχίσει όμως την πορεία του στον μαθηματικό διαγωνισμό καθώς θα συμμετάσχει το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου στον προκριματικό διαγωνισμό.

Με ανακοίνωσή του το Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματική Εταιρείας συγχαίρει τον μαθητή της Γ΄Γυμνασίου και όσους τον βοήθησαν και του εύχεται καλη επιτυχία για την συνέχεια:


Το Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματική Εταιρείας συγχαίρει τον ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, μαθητή της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Λεονταρίδειο», για τη διάκριση του στην 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο Αρχιμήδης” που διεξήχθη στις 26 Φεβρουαρίου 2022 και τη βράβευση του με το Β’ Βραβείο!

Ακόμη του εύχεται καλή επιτυχία στον προκριματικό διαγωνισμό που θα συμμετάσχει το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2022.  Συγχαρητήρια αξίζουν, ακόμη, στους γονείς του, στους εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και σε όλους όσους τον βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία.


Συντάκτης Νewsroom 28 Μαρτίου, 2022 13:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV