Τον Πανελλήνιο υποδέχεται το Σάββατο ο Αθλητικός Όμιλος στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2011 09:48

Αυτό το Σάββατο 26.11.2011 πριν τον αγώνα με τον Πανελλήνιο στις 16:30 θα αγωνιστούν τα τμήματα του μίνι βόλεϊ αγοριών & κοριτσιών (3η και 4η δημοτικού) με τα τμήματα του Α.Ο ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ.


Στις 19:00 η ώρα ξεκινάει ο αγώνας των ανδρών του Α.Ο.Ο με την ομάδα του Πανελληνίου.

Την Κυριακή 27.11.  αγωνίζονται τα τμήματα των παμπαίδων και παίδων εκτός έδρας με τον Εθνικό Αλεξ/πολης και τα τμήματα των παγκορασίδων & κορασίδων με την ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης.

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Επίσης το προηγούμενο Σάββατο 19.11.2011 πήραν μέρος σε τουρνουά μίνι βόλεϊ τα τμήματα ακαδημιών αγοριών & κοριτσιών (4η , 5η και 6η δημοτικού) του Α.Ο Ορεστιάδας στην Αλεξανδρούπολη με την συμμετοχή ομάδων του Εθνικού Αλεξ/πολης, Εβρου Σουφλίου, Νίκης Αλεξ/πολης, Αμαζόνων Μαίστρου. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο.Ο τα πήγαν πολύ καλά στο τουρνουά και αξίζει να σημειώσουμε ότι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ότι αποτελούν πραγματικά το μέλλον του συλλόγου και συνεχιστές της ιστορίας του Α.Ο.Ο . Επίσης προπονήθηκαν με παίκτες της Α1 εθνικής κατηγορίας του βόλεϊ των ομάδων του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πήραν αυτόγραφα  και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

 

 

 


Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2011 09:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV