Τμήμα Στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τώρα και στις Φέρες

Συντάκτης Νewsroom 16 Σεπτεμβρίου, 2011 07:59

Τμήμα Στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τώρα και στις Φέρες

Το τμήμα στίβου του Εθνικού ανταποκρινόμενο στο αίτημα γονέων και τοπικών φορέων των Φερών, ξεκινά από την Παρασκευή 16/9 τη λειτουργία τμήματος στίβου στην πόλη των Φερών, δινοντας τη δυνατοτητα ανάπτυξης του κλασσικού αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή.


Οι Φέρες, περιοχή με παράδοση στον κλασσικό αθλητισμό τις προηγούμενες δεκαετίες, τα τελευταία χρόνια απήχε δυστυχώς από τα δρώμενα του στίβου. Το ενδιαφερον που έδειξαν μικροί αθλητές της περιοχής για την ενασχόληση τους με το στίβο, η μεγάλη συμμετοχή στους τοπικούς σχολικούς αγώνες στίβου, η παρουσία τοπικού προπονητή στίβου καθώς και η υπόσχεση από πλευράς του νέου καλλικρατικού δήμου ότι θα γίνουν καίριες παρεμβάσεις στο στάδιο Φερών έτσι ώστε να καλυφθούν ελλείψεις και βελτιωθεί η προπονητική λειτουργία, είναι λόγοι οι οποίοι δημιουργούν υποσχέσεις για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Καλούμε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής των Φερών να έρθουν στο στάδιο να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, από την Παρασκευή 16/9 ώρα 5μμ και όλες τις καθημερινές στις 5μμ.

 


Συντάκτης Νewsroom 16 Σεπτεμβρίου, 2011 07:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV