Τι λέει η αστυνομία για τη σύλληψη του αλλοδαπού που εμπλέκεται στην ανθρωποκτονία στα Καμίνια

Συντάκτης Νewsroom 27 Νοεμβρίου, 2020 19:32

Τι λέει η αστυνομία για τη σύλληψη του αλλοδαπού που εμπλέκεται στην ανθρωποκτονία στα Καμίνια

Συνελήφθη στον Έβρο αλλοδαπός που εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας στα Καμίνια

Συνελήφθη στην Ορεστιάδα αλλοδαπός, που εμπλέκεται σε πρόσφατη υπόθεση ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας στα Καμίνια (σχετ. τα από 21-11-2020 και 24-11-2020 Δελτία Τύπου).


Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Δ’ Τμήματος Πρωτοδικείου Πειραιά, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και συναυτουργία και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Ο ανωτέρω αλλοδαπός είχε εντοπιστεί προχθές (25-11-2020) το απόγευμα στην παρέβρια περιοχή της Μάνδρας Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στην Τουρκία και κρατείτο για διοικητική απέλαση.

Επιπλέον, είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ωστόσο από την επακόλουθη έρευνα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του και ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην παραπάνω υπόθεση.

Σημειώνεται ότι για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του είχε αναπτυχθεί συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, που χειρίζεται την υπόθεση, με Υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδος, καθώς υπήρχαν βάσιμες υπόνοιες ότι θα επιχειρούσε να διαφύγει σε γειτονική χώρα.

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν συλληφθεί άλλοι πέντε ομοεθνείς του.  


Συντάκτης Νewsroom 27 Νοεμβρίου, 2020 19:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV