Τι αναμένεται να γίνει σε Γ Έθνική και ΕΠΣ Έβρου

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 25 Νοεμβρίου, 2020 13:27

Τι αναμένεται να γίνει σε Γ Έθνική και ΕΠΣ Έβρου

Το radioevros.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου και με τις ομάδες του Έβρου που συμμετέχουν στην Γ Εθνική (Αλεξανδρούπολη FC και Α.Ε Διδυμοτείχου) για το μέλλον των πρωταθλημάτων.

Η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη μας μετέφερε τις πληροφορίες πως υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν προπονήσεις στις 21 Δεκεμβρίου και πως η συνέχεια του πρωταθλήματος θα γίνει με έναν γύρο λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία.
Η επίσημη ενημέρωση σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος και τον τρόπο διεξαγωγής του περιμένουν να γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Από την ομάδα του Διδυμοτείχου μας είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με το τι θα γίνει και πως βρίσκονται και αυτοί εν’ αναμονή της επίσημης ενημέρωσης που πρόκειται να γίνει στις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου.


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου είπε πως δεν έχει καμία πληροφόρηση σχετικά με το μέλλον των πρωταθλημάτων και ότι περιμένουν την επίσημη ενημέρωση για το μέλλον τόσο των ομάδων του Έβρου που συμμετέχουν στον όμιλο της Γ Εθνικής όσο για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 25 Νοεμβρίου, 2020 13:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV