Τεστ κορονοϊού ζητούν οι αστυνομικοί της Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 19 Νοεμβρίου, 2020 19:13

Τεστ κορονοϊού ζητούν οι αστυνομικοί της Ορεστιάδας

Την εξέταση του Προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας ζητά με επιστολή στο Υπουργό Προστασία του Πολίτη Μιαχάλη Χρυσοχοΐδη η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Α.Δ. Ορεστιάδας. Όπως αναφέρει η επιστολή της “Ένωσης” κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για τη πραγματοποίηση εξέτασης στο προσωπικού της Διεύθυνσης ιδιαίτερα μάλιστα σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή:

Η Ελληνική Αστυνομία όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νόμοι του Κράτους βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση οποιοδήποτε ζητήματος ανακύψει, έτσι συνέβη και  συνεχίζει να συμβαίνει με τα γεγονότα του έτους που διανύουμε τα οποία έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ζωή μας. Αντιμετώπιση της τούρκικης απειλής, covid-19, σεισμοί, πλημμύρες, καύσωνες ,η Ελληνική Αστυνομία για όλα.


Τα θετικά κρούσματα του ιού covid-19 στους συναδέλφους της Δ.Α Ορεστιάδας  διαδέχονται το ένα το άλλο, οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε καραντίνα αρκετοί αλλά παρόλα αυτά η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να είναι μπροστά για την τήρηση των μέτρων  του lockdown, για την φύλαξη των συνόρων και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης ώστε να μπορούν όλοι οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά ήρθε και η επιφυλακή του προσωπικού για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα για την διασπορά του covid-19.

κ. Υπουργέ, κ. Αρχηγέ

Παρόλο που οι συνάδελφοι τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του ιού ο καθημερινός αγώνας που δίνουν έχει σαν συνέπεια αρκετοί εξ αυτών να έχουν προσβληθεί δημιουργώντας επιπλέον κινδύνους, τόσο για τη  εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών όσο και την κοινωνία στην οποία ζούμε. 

Για τους λόγους που εκτέθηκαν παραπάνω και πριν η αύξηση των θετικών κρουσμάτων γίνεται με εκθετικούς ρυθμούς απαιτείται η άμεση εξέταση είτε με  rapid test είτε με PCR   test ,όλου του προσωπικού της Δ.Α Ορεστιάδας με προτεραιότητα στους συναδέλφους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ώστε να διασφαλίσουμε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός θα παραμείνει η αιχμή του δόρατος αλλά και η ασπίδα του Κράτους στις σύγχρονες απειλές.


Συντάκτης Νewsroom 19 Νοεμβρίου, 2020 19:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV