Τεραστία διάκριση για την Αλεξανδρούπολη στο Πινγκ Πονγκ!!!

Συντάκτης Νewsroom 31 Ιανουαρίου, 2011 10:39

Τεραστία διάκριση για την Αλεξανδρούπολη στο Πινγκ Πονγκ!!!

Απίστευτη επιτυχία περίμενε, τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξ/πολης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η ομάδα πιγκ-πογκ του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσ/νίκη.


Μια ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά σε παιδιά της Αλεξ/πολης, καθοδηγούμενα από τον προπονητή Παράσχο Αβραμίδη και στηριζόμενα από μια αξιόλογη διοίκηση, έφτασε στην κορυφή της Β.Ελλάδος!!! Απέναντι σε ομάδες που προπονούνται από επαγγελματίες προπονητές σε ομάδες, που κάθε χρόνο στηρίζονται σε σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες, από μεταγραφές, ακόμα και από το εξωτερικό, απέναντι σε τέτοιες ομάδες ο Εθνικός Αλεξ/πολης είναι ΠΡΩΤΟΣ!!!

Μεταξύ πενήντα περίπου ομάδων, που δραστηριοποιούνται, από την Ορεστιάδα μέχρι το Βόλο. Ούτε και αυτή η ΧΑΝ Θες/νίκης με τις τέλειες εγκαταστάσεις, με ειδικό γυμναστήριο πιγκ-πογκ, οκτώ μονίμων τραπεζιών με τους τρεις επαγγελματίες προπονητές (η μια Βουλγάρα) ,με ξένες αθλήτριες στη σύνθεση της και με πολλούς-πολλούς μεταγραφόμενους αθλητές και αθλήτριες, μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στον Εθνικό στην πορεία του για την κορυφή. Η προσπάθεια όλων όσων ασχολούνται με αυτή την ομάδα θα πρέπει να ενταθεί για να παραμείνει στην κορυφή της Βόρειας Ελλάδας και γιατί όχι να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι αν η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της ενισχυθεί με 2-3 αξιόλογους αθλητές, δεν θα αργήσει η Αλεξ/πολη να καμαρώνει την ομάδα πιγκ-πογκ του εθνικού στην κορυφή της Ελλάδος!!!

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές, στον προπονητή και στην διοίκηση, σ’ αυτούς τους λαμπρούς πρεσβευτές της Αλεξ/πολης. Η βράβευση του ΜΓΑ Εθνικού, είχε βάση την Εθνική αξιολόγηση των σωματείων από την Ομοσπονδία του πιγκ-πογκ και την ΓΓΑ.

Κριτήριο για την ανάδειξη του ΜΓΣ Εθνικού σαν 1Η ομάδα στη Β. Ελλάδα, είναι το σύνολο της ατομικής αξιολόγησης των αθλητών και αθλητριών της ομάδας από τον Εθνικό πίνακα αξιολόγησης καθώς και της αξιολόγησης όλων των ομάδων των κατηγοριών (ομάδα ανδρών, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων)


Συντάκτης Νewsroom 31 Ιανουαρίου, 2011 10:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV