Τα 80 της χρόνια γιορτάζει στις 20 Οκτωβρίου η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου

Συντάκτης Νewsroom 12 Οκτωβρίου, 2012 06:17

Τα 80 της χρόνια γιορτάζει στις 20 Οκτωβρίου η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου

Με πρωτοβουλία του Δήμου Διδυμοτείχου , του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας  Νεολαίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Διδυμοτείχου  και του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου στις 20 Οκτωβρίου 2012 και ώρα  20.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Διδυμοτείχου θα γιορταστεί η επέτειος των 80 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου μας ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ  όπως αυτά περιγράφονται στο βιβλίο « ΑΕΔιδ/χου , η πράσινη θύελλα της Θράκης » του συγγραφέα και παλαίμαχού της  Θανάση Τσιμάκη ( Τσιτσιμάκα ) .

Μέσα στις σελίδες του ξετυλίγεται , βήμα – βήμα , η ιστορία της θρυλικής Α.Ε. Διδ/χου , από την ημέρα της ίδρυσής της ( το 1933 ) μέχρι σήμερα .


Θα είναι μια εκδήλωση – γιορτή για όλους τους Διδυμοτειχίτες που αγαπάνε την ομάδα της πόλης τους .

Tην εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης , o Πρόεδρος της ΑΕΔ κ. Καπτσίκας Αθανάσιος ,  ο Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Ορεστιάδος , Αστυνομικός Υποδιευθυντής  κ. Πασχάλης Συριτούδης , ο παλαίμαχος παίχτης της ΑΕΔ κ. Διαμαντάκης Απόστολος ,  ο λογοτέχνης – εκπαιδευτικός τ. Σχολ. Σύμβουλος Π.Ε. , τ. Διευθυντής Π. Εκπ/σης Ν. Θεσ/νίκης και συγγραφέας του βιβλίου  κ. Θανάσης Τσιμάκης .

 


Συντάκτης Νewsroom 12 Οκτωβρίου, 2012 06:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV