Τέλος ο Ουσταμπασίδης για την Αλεξανδρούπολη FC

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 31 Ιουλίου, 2021 20:17

Τέλος ο Ουσταμπασίδης για την Αλεξανδρούπολη FC

Επίσημο τέλος μπήκε στην συνεργασία του προπονητή Νίκου Ουσταμπασίδη και της Αλεξανδρούπολης FC κάτι που ήρθε να αλλάξει την απόφαση που πάρθηκε στις αρχές του Ιουλίου για συνέχιση της συνεργασίας.

Μάλιστα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικαλείται προσωπικούς λόγους του προπονητή Ουσταμπασίδη που έφεραν τον οριστικό διαζύγιο.


Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε αναζήτηση νέου προπονητή η Αλεξανδρούπολη fc!Το βράδυ της Παρασκευής (30/7) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Νίκου Ουσταμπασίδη με την διοίκηση της ομάδας, όπου κοινή συναίνεση λύθηκε η συνεργασία του προπονητή για προσωπικούς λόγους.Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC τον ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια των 2 ετών, μένοντας κοντά στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα του.Ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Λογαράς και ο Τεχνικός Διευθυντής, Βασίλης Τσιομλεκίδης βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, με πολλά ονόματα να βρίσκονται… στο τραπέζι!Παράλληλα την Δευτέρα (02/08) και ώρα 19:00 στο προπονητικό κέντρο του Απαλού η Αλεξανδρούπολη FC θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, με άμεσους συνεργάτες του συλλόγου κ. Νίκο Τζορμπατζίδη και κ. Αλέκο Παναγιωτίδη, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του νέου προπονητή.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 31 Ιουλίου, 2021 20:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV