Σ. Γκατζίδης: “Κανείς δεν συγκινήθηκε όταν διαδηλώναμε στην πλατεία για την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας”

Συντάκτης Νewsroom 22 Ιανουαρίου, 2021 12:59

Σ. Γκατζίδης: “Κανείς δεν συγκινήθηκε όταν διαδηλώναμε στην πλατεία για την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας”

Στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Πρωϊνή Περιπολία” των Χάρη Κανταρίδη και Γιάννη Βαβαλικούδη μίλησε ο Σταμάτης Γκατζίδης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ

Αρχικά ο κ. Γκατζίδης αναφέρθηκε στο ζήτημα της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου χαρακτηρίζοντας το “στρατόπεδο συγκέντρωσης”, όπως αναφέρθηκε και σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ορεστιάδας, εκφράζοντας την αντίθεση για την επέκταση του ΚΥΤ. Επιπρόσθετα εξήγησε ότι το ζήτημα είναι απόρροια της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας που υπογράφθηκε το 2016. Παράλληλα μίλησε συνολικά για την πολιτική με την οποία αντιμετωπίζεται το μεταναστευτικό ζήτημα και από την χώρα μας και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και για τους λόγους που η πολιτική αυτή είναι προβληματική.

Ένα ακόμη θέμα για το οποίο τοποθετήθηκε ο κ. Γκατζίδης είναι η αστυνόμευση και το νέο πλαίσιο διαδηλώσεων που ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό ενώ παράλληλα μίλησε και για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου με αφορμή την διαμαρτυρία για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια. Τέλος μίλησε για προβλήματα της υγείας και για την περιοχή μας με αναφορά στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.



Συντάκτης Νewsroom 22 Ιανουαρίου, 2021 12:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV