Συνεχίζονται οι συλλήψεις λαθρομεταναστών στον Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 19 Σεπτεμβρίου, 2010 20:00



Συνελήφθη το Σάββατο, 18.09.2010, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ένας αλλοδαπός διακινητής, για μεταφορά δεκαέξι λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, την 21.00΄ ώρα της 18-09-2010, άνδρες της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης του Τ.Σ.Φ. Φερών, με τη χρήση τεχνικών μέσων, ενετόπισαν στην περιοχή Γεμιστής ομάδα λαθρομεταναστών, η οποία κατευθύνθηκε πλησίον του οικισμού Κήπων. Την 22.45΄ ώρα της ίδιας ημέρας μετέβησαν στο σημείο δύο Ι.Χ.Ε. αυτ/τα. Στο πρώτο όχημα επιβιβάσθηκαν επτά άτομα και στο δεύτερο εννέα.

Τα  οχήματα κατευθύνθηκαν προς την  Εγνατία οδό και σε σήμα στάσης που τους δόθηκε, ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου το ακινητοποίησε, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη μετά από λίγο. Επίσης, συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες λαθρομετανάστες.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. Αλεξ/πολης αποβίβασε τους λαθρομετανάστες, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Οι επιβαίνοντες λαθρομετανάστες εντοπίσθηκαν στην ανωτέρω περιοχή και συνελήφθησαν, ενώ το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην αγροτική περιοχή Άβαντος Αλεξ/πολης.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε.αυτ/τα.

Οι  συλληφθέντες, 1 διακινητής και 16 λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Φερών.


Συντάκτης Νewsroom 19 Σεπτεμβρίου, 2010 20:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV