Συνεχίζει την κοινωνική προσφορά η “Τράπεζα Αγάπης” Ορεστιάδος

Συντάκτης Νewsroom 17 Σεπτεμβρίου, 2010 09:40

Συνεχίζει την κοινωνική προσφορά η “Τράπεζα Αγάπης” Ορεστιάδος



Χθες και με την ευκαιρία της φετινής έναρξης των δραστηριοτήτων της ενορίας του Ιερού Ναού Αγ. Θεοδώρων Ν. Ορεστιάδος τελέστηκε Αγιασμός στην αίθουσα της Τράπεζας Αγάπης «ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ».Όπως είναι γνωστό εδώ και 3 χρόνια λειτουργεί η Τράπεζα Αγάπης «ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» του Ιερού Ναού Αγ. Θεοδώρων Ν. Ορεστιάδος. Καθημερινά η Τράπεζα Αγάπης προσφέρει εντελώς δωρεάν 50 περίπου μερίδες φαγητού σε απόρους συνανθρώπους, τόσο στην πόλη της Ν. Ορεστιάδος όσο και σε χωρία. Το φαγητό ετοιμάζεται από εθελόντριες κυρίες που προσφέρουν εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες τους διακονώντας με τον τρόπο αυτό τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Επί πλέον η Τράπεζα Αγάπης ενισχύει οικογένειες και μεμονωμένα άτομα δίνοντας δέματα με τρόφιμα, πληρώνοντας λογαριασμούς, αγοράζοντας ξύλα η πετρέλαιο σε ανθρώπους που διαπιστωμένα έχουν ανάγκη βοήθειας.

Κύριος χρηματοδότης της όλης προσπάθειας αυτής είναι ο Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων Ν. Ορεστιάδος, αλλά και οι χριστιανοί της Ενορίας, οι οποίοι προσφέρουν χρήματα αλλά και τρόφιμα, από το υστέρημα τους πολλές φορές προκειμένου να ανακουφίσουν τον ανθρώπινο πόνο.

Αν θέλετε να συμμετέχετε, οι τρόποι ενίσχυσης της Τράπεζας Αγάπης είναι οι εξής: απευθείας προσφορά τροφίμων, ενίσχυση του κυτίου ή του δίσκου, δωρεά χρημάτων, απευθείας εξόφληση τιμολογίων αγοράς τροφίμων, αναλαμβάνοντας τη σίτιση συγκεκριμένης ημέρας, εθελοντική εργασία στο συσσίτιο.


Συντάκτης Νewsroom 17 Σεπτεμβρίου, 2010 09:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV