Συνελήφθη στον Έβρο ύποπτος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Συντάκτης Νewsroom 16 Μαΐου, 2021 14:30

Συνελήφθη στον Έβρο ύποπτος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου στον Έβρο για τη ληστεία και δολοφονία στα Γλυκά Νερά με θύμα μία εικοσάχρονη γυναίκα έχουν προχωρήσει οι ελληνικές Αρχές. 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής η ΕΡΤ, εντοπίστηκε στον Έβρο ένας Γεωργιανός ο οποίος επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο και ο οποίος εμπλέκεται σε συμμορία που δύο μήνες πριν είχε διαρρήξει ιδιαίτερα βίαιη ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι. 

Τα χαρακτηριστικά του άνδρα, που είναι περίπου 35 ετών, ταιριάζουν με εκείνα ενός από τους δράστες όπως τα περιέγραψε ο σύζυγος το θύματος και μοναδικός μάρτυρας του συμβάντος. Η προσαγωγή του άνδρα έγινε πριν δύο ή τρεις ημέρες. 


Στον Έβρο μεταβαίνει κλιμάκιο αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Αναμένεται η μεταγωγή του στην Αθήνα και η ανάκρισή του από την ειδική ομάδα που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας επικεντρώνονται σε συμμορίες ενώ δεκάδες πολίτες έχουν απευθυνθεί στις Αρχές για να δώσουν πληροφορίες. Παράλληλα αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα – από τα δείγματα DNA και τα δαχτυλικά αποτυπώματα – όπως επίσης από κάμερες και κεραίες κινητών τηλεφώνων. 

Πηγή: lifo.gr


Συντάκτης Νewsroom 16 Μαΐου, 2021 14:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV