Συνεδρίαση Νομαρχιακής Επιτροπής Υγείας-Πρόνοιας-Παιδείας

Συντάκτης Νewsroom 6 Οκτωβρίου, 2010 09:30



Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Υγείας – Πρόνοιας – Παιδείας του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου θα συναντηθούν σε τακτική συνεδρίαση την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο Νομαρχιακό Κατάστημα, στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :

1. Προέγκριση δαπάνης για τη διοργάνωση εκδήλωσης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

2. Έγκριση δαπάνης για τη διοργάνωση διημερίδας με θέμα «Ο ρόλος του βιβλίου και της βιβλιοθήκης στην ανάπτυξη του παιδιού και στην εμφύτευση στοιχείων πολιτισμού στο κοινωνικό σώμα» σε συνεργασία με την Ένωση Φοιτητών και Αποφοίτων του προγράμματος σπουδών «Ελληνικός Πολιτισμός» του Ε. Α. Π. «Εκαταίος».

3. Έγκριση δαπάνης για την εκτύπωση φυλλαδίου για την τοπική παραδοσιακή ενδυμασία σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «Ακρίτες».

4. Προέγκριση δαπάνης για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση εορταστικών – καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για το σχολικό έτος   2010 – 2011, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αλεξανδρούπολης.

5. Προέγκριση δαπάνης για τη διοργάνωση θεατρικής παράστασης σε συνεργασία με το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου.

6. Έγκριση δαπάνης για τη διοργάνωση Βιωματικού Σεμιναρίου και Παράστασης Αρχαίου Δράματος και Ορφικών Ύμνων στη Σαμοθράκη, σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων και Καλλιτεχνικών Αγώνων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Έβρου.

7. Προέγκριση δαπάνης για την αγορά του βιβλίου «Προσκοπισμός στον Έβρο» του Χριστόδουλου Αρσενάκη.

8. Προέγκριση δαπάνης για τη συνδιοργάνωση του 61ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας.

9. Έγκριση δαπάνης για την αγορά του λευκώματος «ΒΗΡΑ – ΦΕΡΕΤΖΙΚ – ΦΕΡΕ έρως πόλεως αυτής» του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Φερών.

10.Έγκριση δαπάνης για την αγορά του βιβλίου «Αδριανούπολη,  Καραγάτς, Νέα Ορεστιάδα – Μια πόλη».

11.Προέγκριση δαπάνης για την υποστήριξη των προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου (ΚΕΣΥΠ Αλεξανδρούπολης).

12.Προέγκριση δαπάνης για την υποστήριξη των προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.

13.Προέγκριση δαπάνης για την υποστήριξη των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.

14.Προέγκριση δαπάνης για την υποστήριξη των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.

15.Προέγκριση δαπάνης για την υποστήριξη των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.

16.Προέγκριση δαπάνης για την υποστήριξη των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.

17.Προέγκριση δαπάνης για την υποστήριξη των προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου.


Συντάκτης Νewsroom 6 Οκτωβρίου, 2010 09:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV