Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου με τον Οικονομικό Σύμβουλο της Γαλλικής Πρεσβείας

Συντάκτης Νewsroom 30 Νοεμβρίου, 2022 10:23

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου με τον Οικονομικό Σύμβουλο της Γαλλικής Πρεσβείας

Συνάντηση με τον Οικονομικό Σύμβουλο της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα Francois de Ricoflis είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης. Ο κος de Ricolfis επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της περιοδείας του Γάλλου Πρέσβη Patrick Maisonnave και είχε συναντήσεις του αντικειμένου του.

Ο κος de Ricolfis είναι επικεφαλής της Περιφερειακής Οικονομικής Υπηρεσίας της Γαλλικής Πρεσβείας για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και στη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν οι εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με τη Γαλλία, καθώς και οι προοπτικές σύσφιξης και περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων αυτών.

Η Γαλλία αποτελεί εξαγωγικό προορισμό ελληνικών προϊόντων επεσήμανε ο κος Τοψίδης, τονίζοντας ότι η εξωστρέφεια είναι βασικός στόχος των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Έβρο, όπως και του Επιμελητήριο συνολικά, ενώ ο κος de Ricolfis με τη σειρά του τόνισε το συνεχώς αυξανόμενο γαλλικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα και δη τα διατροφικά.


Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης η κα Μαρίνα Δουλάμη, που είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου και ο κος Αντώνης Τσιτάκης που φέρει την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα.


Συντάκτης Νewsroom 30 Νοεμβρίου, 2022 10:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV