Συνάντηση του βουλευτή Μ. Ουζουνίδη με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου

Συντάκτης Νewsroom 3 Σεπτεμβρίου, 2012 05:59

Συνάντηση του βουλευτή Μ. Ουζουνίδη με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θ. Καράογλου

Συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κο Θ. Καράογλου είχε στο Υπουργείο ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κος Μαρίνος Ουζουνίδης με την ιδιότητα του Τομεάρχη Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και στην διάρκειά της ο βουλευτής έθεσε στον Υπουργό κρίσιμα θέματα που απασχολούν την Βόρεια Ελλάδα όπως την θεσμοθέτηση Ε.Ο.Ζ. και την αναγκαιότητα να συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής την ολοκλήρωση των έργων στην Εγνατία Οδό και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, την πάταξη του παραεμπορίου και των προβλημάτων του κτηνοτροφικού τομέα, του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης  και των σοβαρών αρνητικών επιδράσεων του στις κοινωνίες της Θράκης, του νέου αναπτυξιακού νόμου και την ανάγκη να υπάρξει ξεχωριστή Ζώνη  κινήτρων για την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.α.

Ο Υπουργός έδειξε ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα θέματα που συζητήθηκαν και δεσμεύθηκε ν’ ασχοληθεί με την προώθησή τους στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

 


Συντάκτης Νewsroom 3 Σεπτεμβρίου, 2012 05:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV