Συνάντηση Πέτροβιτς με τα μεικτά πληρώματα στρατού – αστυνομίας

Συντάκτης Νewsroom 30 Ιανουαρίου, 2020 09:54

Συνάντηση Πέτροβιτς με τα μεικτά πληρώματα στρατού – αστυνομίας

Ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτριου Πέτροβιτς για τις κοινές δράσεις στρατού και αστυνομίας και την εναέρια επιτήρηση των συνόρων

Για το πλέγμα των κοινών δράσεων στρατού και αστυνομίας, που περιλαμβάνει και εναέρια επιτήρηση των συνόρων στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, κατά την επίσκεψή του σε ελικοδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου σταθμεύουν ελικόπτερα της Αεροπορίας στρατού.

«Συναντήθηκα με τα μεικτά πληρώματα στρατού – αστυνομίας των ελικοπτέρων UH-1H, που από τις 12 Δεκεμβρίου, κατά τις νυχτερινές ώρες, επιτηρούν από αέρος την οριογραμμή στην περιοχή του νοτίου Έβρου και σε συνεργασία με τις επίγειες μεικτές περιπολίες, έχουν συμβάλει στην μείωση των μεταναστευτικών ροών. Παρουσία του στρατηγού διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Άγγελου Χουδελούδη και του Αστυνομικού Διευθυντή Αλεξανδρούπολης Παναγιώτη Καρτάλη, εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για τη σημαντική αποστολή που επιτελούν και ενημερώθηκα για τις κοινές δράσεις στρατού και αστυνομίας στη διαχείριση και αντιμετώπιση του μεταναστευτικού φαινομένου στα σύνορα του Έβρου», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς.



Συντάκτης Νewsroom 30 Ιανουαρίου, 2020 09:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV