Συνάντηση Μέτιου με τον αναπληρωτή βοηθό Υπουργό Εξωτερικών και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα

Συντάκτης Νewsroom 9 Μαρτίου, 2020 09:22

Συνάντηση Μέτιου με τον αναπληρωτή βοηθό Υπουργό Εξωτερικών και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα

Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον αναπληρωτή βοηθό Υπουργό Εξωτερικών και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα

Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη με τον αναπληρωτή βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις κ. Μάθιου Πάλμερ, τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Τζέφρυ Πάιατ, τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Γκρέγκορι Φλέιγκερ και το στέλεχος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Μπριτζίτ Ράιαν, είχαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα επενδύσεων και ανάπτυξης και ιδιαίτερα η αξιοποίηση των δύο μεγάλων λιμανιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας, και η σύνδεσή τους με το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο.


Ο κ. Μέτιος παρουσίασε τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για την ανάπτυξη των υποδομών και υπογράμμισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στους τομείς των μεταφορών, του εμπορίου, της ενέργειας και του τουρισμού.


Συντάκτης Νewsroom 9 Μαρτίου, 2020 09:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV