Συνάντηση Δημάρχου Διδυμοτείχου με στελέχη της τράπεζας Eurobank

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 25 Ιουλίου, 2021 10:25

Συνάντηση Δημάρχου Διδυμοτείχου με στελέχη της τράπεζας Eurobank

Mε στελέχη της Eurobank συναντήθηκε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μπροστά στην Οικογένεια”.

Mε στελέχη της EUROBANK συναντήθηκε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας με τον Δήμο, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μπροστά στην Οικογένεια”.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου και παρόντες ήταν Κωνσταντίνος Χαβιάρας  Διευθυντής Περιφέρειας – Περιφερειακή Αγορά Α12 Έβρου-Ροδόπης και η Αναστασία Κελαποστόλου Διευθύντρια Υποκαταστήματος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτυχθηκαν οι σκοποί και στόχοι του προγράμματος και διερευνήθηκε το πλαίσιο για τη συνεργασία της Τράπεζας με το Δημο Διδυμοτείχου στο πλαίσιο του προγράμματος. Το εν λόγω πρόγραμμα, με πλήθος δράσεων, ξεκινά από τις ακριτικές περιοχές, με βασικό άξονα τις περιοχές του Έβρου ως κ το Καστελόριζο, με κύριο στόχο την στήριξη οικογενειών και σκοπό την καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος.


Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, για τον Δήμο Διδυμοτείχου, με συνεργασία της ΜΚΟ “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η  EUROBANK υποστηρίζει, βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτήριων, τους γονείς με νεογέννητα παιδιά ηλικίας 0-12 μηνών που ζούνε μονιμά στην περιοχή (όπως εν γενεί στην περιφερειακή ενότητα Έβρου, συν της Σαμοθράκης), με χορήγηση βρεφικών ειδών για ένα έτος.

Επίσης, σε συνεργασία με την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί” χορηγούνται υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης που προσφέρει η συμβουλευτική Γραμμή 11525, της οποίας η επιστημονική ομάδα ενδυναμώνει ψυχολογικά γονείς-κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς κ εφήβους, σε θέματα που άπτονται τις δυσκολίες της καθημερινότητας, του οικογενειακού περιβάλλοντος κ των σχέσεων με τα παιδιά.


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 25 Ιουλίου, 2021 10:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV