Συνάντηση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με εκπροσώπους ΑΔΕΔΥ

Συντάκτης Νewsroom 18 Φεβρουαρίου, 2011 11:38

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Βαγγέλη Λαμπάκη, επισκέφτηκε, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30, αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα κ. Ηλιόπουλο και τον Γενικό Σύμβουλο κ. Καλομοίρη.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα περισσότερα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν και δεσμεύτηκαν να συνεργάζονται για το συμφέρον των πολιτών.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε: «Είχαμε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο, βρίσκαμε κοινά σημεία συνεννόησης και συνεργασίας ώστε οι υπηρεσίες να λειτουργούν προς όφελος των πολιτών».

Ανάλογη ήταν και η δήλωση του κ. Λαμπάκη, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε, πρωτίστως, τα συμφέροντα του δημότη, ταυτόχρονα όμως συμπορευόμαστε και στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων».

Πριν από την επίσκεψη στον Δήμαρχο η αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ συναντήθηκε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους δημοσίους υπαλλήλους της περιοχής τους οποίους ενημέρωσε για την λειτουργία των υπηρεσιών, καθώς επίσης και για την επικείμενη απεργία της 23ης Φεβρουαρίου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης


Συντάκτης Νewsroom 18 Φεβρουαρίου, 2011 11:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV