Συνάντηση για το μέλλον της ΕΠΑΣ ΟΤΕΚ Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουλίου, 2011 08:11

Συνάντηση για το μέλλον της ΕΠΑΣ ΟΤΕΚ Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης, κ. Άρη Γιαννακίδη, τον  βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Έβρου, κ. Γιώργο Ντόλιο, και τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, κ. Λοΐζο Σορωνιάτη θα πραγματοποιήσει, την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 12:30 στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.


Θέμα της συνάντησης είναι η διατήρηση της λειτουργίας της Επαγγελματικής Σχολής του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑ.Σ ΟΤΕΚ) Αλεξανδρούπολης.

Να σημειωθεί, ότι το τελευταίο διάστημα η έντονη φημολογία για επικείμενη αναστολή λειτουργίας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΟΤΕΚ στην Αλεξανδρούπολη είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης.

Το πιθανό κλείσιμο της Σχολής, που αποτελεί έναν σοβαρό πυλώνα για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής, θα ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για την Αλεξανδρούπολη και γενικότερα την Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουλίου, 2011 08:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV