Συμπεράσματα Νομαρχιακού Συμβουλίου από τις 4 Οκτωβρίου

Συντάκτης Νewsroom 6 Οκτωβρίου, 2010 10:30

Συμπεράσματα Νομαρχιακού Συμβουλίου από τις 4 Οκτωβρίου

 


Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Έβρου συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010,στο ξενοδοχείο «GRECOTEL EGNATIA» στην Αλεξανδρούπολη. Συζητήθηκαν δεκαπέντε θέματα εκ των  οποίων υπήρξε ομόφωνη απόφαση για τα δεκατέσσερα θέματα. Διαφωνία υπήρξε μοναδικά στο θέμα της έγκρισης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης απασχόλησης. Συζητήθηκε επίσης ένα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, που αφορά τον φορέα διαχείρισης  του Δάσους Δαδιάς και το οποίο εισηγήθηκε ο πρόεδρος του Ν.Σ κ. Πιτιακούδης. Αποφασίσθηκε η αναβολή του για την επόμενη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

«Βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς, στο τέλος της 4ετίας .Τριάντα μία Δεκεμβρίου  η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση κλείνει τον κύκλο της κι εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έχουμε εκκρεμότητες.” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης.

Ξεκαθαρίζοντας τη θέση της νομαρχίας για το θέμα του Δάσους της Δαδιάς ο Νομάρχης τοποθετήθηκε ως εξής «…ένα θέμα που τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης είναι το δημοσίευμα που αφορούσε στο Δάσος της Δαδιάς και τον Φορέα Διαχείρισης. Μιλούσε για κάποια σκάνδαλα. Εμείς δεν τα υιοθετούμε σε καμία περίπτωση. Δεν  είναι δική μας δουλειά και δεν μας αφορά. Το Νομαρχιακό συμβούλιο δεν μπορεί να κρίνει, μόνο η δικαιοσύνη.  Άλλωστε ο ίδιος ο φορέας ζήτησε να επέμβουν  οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν προβεί σε ελέγχους, βεβαίως πιστεύω ότι θα το κάνουν. Εκείνο όμως που μας απασχολεί και νομίζω ενοχλεί όλο τον κόσμο είναι ότι ουσιαστικά ο Φορέας Διαχείρισης δεν λειτουργεί. Οι εργαζόμενοι έχουν  να πληρωθούν δέκα μήνες και αντιλαμβάνεσθε ότι το να έρθει κάποιος από μακριά και να βρίσκει το Κέντρο  Ενημέρωσης κλειστό, είναι απαράδεκτο. Ζητάμε το συντομότερο δυνατό την λειτουργία του Φορέα(…) θα ξανασυζητηθεί το θέμα.”


Συντάκτης Νewsroom 6 Οκτωβρίου, 2010 10:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV