Συμμετοχή του τμήματος στίβου του Α.Ο.Ο στην 1η Ορφική Συνάντηση Στίβου

Συντάκτης Νewsroom 29 Οκτωβρίου, 2013 11:14

Συμμετοχή του τμήματος στίβου του Α.Ο.Ο στην 1η Ορφική Συνάντηση Στίβου

Την  Κυριακή στις 27 Οκτωβρίου στο στάδιο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη διοργανώθηκε από τον Εθνικό Αλεξ/πολης η 1η Ορφική Συνάντηση Στίβου .

Οι Αθλητικοί σύλλογοι της Θράκης (ΑΟ Ορεστιάδας, ΜΓΣ Εθνικός ,  Μυρμιδόνες Διδυμοτείχου,  ΠΑΣ Ρήσσος Κομοτηνής , ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, Δοξάτο Δράμας) και οι ειδικοί προσκεκλημένοι ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων και το ΄΄Αστέρι΄΄ Ανδριανούπολης τίμησαν με την πολυμελή συμμετοχή  τους την αθλητική συνάντηση και έδειξαν ότι παρά τις δυσκολίες της παρούσης περιόδου βρίσκονται σε καλό επίπεδο και αγωνίζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


 

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας αγωνίστηκε με επτά αθλητές-ιες :

Κουρογιάννης Τασος-1η θέση στο Δρόμο 80μ.

Ρήγας Στέφανος-         3η θέση Δρόμος 600μ,

Κεμανετζή Αργυρώ –  3η θέση σκυταλοδρομία 4Χ60-συμμετείχε και στο μήκος,

Κουλιούδη Γεωργία-  3η θέση σκυταλοδρομία 4Χ60-συμμετείχε και στο Δρόμο 60μ

Νατσίδου Φαίη –           3η θέση σκυταλοδρομία 4Χ60- συμμετείχε και στο μήκος

Μαρία Πετρίδη –           3η θέση σκυταλοδρομία 4Χ60- συμμετείχε και στο μήκος 

Κουκάρα Ευαγγελία –  3η θέση Δρόμος 600μ.

 

Οι αγωνιζόμενοι-ες που συμμετείχαν ήταν γεννηθείς από το 1998 έως και 2004 και συναγωνίστηκαν όλοι σ΄ ένα ατομικό και ένα ομαδικό αγώνισμα.

Η νέα προπονήτρια του ΑΟΟ κ.α Ευγενία Χατζηδημητρίου καθοδήγησε τους αθλητές, οι οποίοι υπό τις οδηγίες της κατάφεραν να επιστρέψουν στην Ορεστιάδα όλοι  με μετάλλιο.

Την αποστολή συνόδευσε η έφορος του τμήματος κ.α Βενετίδου Έφη  μαζί με γονείς  αθλητών, που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Μετά το τέλος της 1ης Ορφικής Συνάντησης οι νεαροί αθλητές μαζί με τις υπόλοιπες αποστολές χαλάρωσαν σε πάρκο ψυχαγωγίας και απόλαυσαν την παραλία Αλεξανδρούπολης, όπως καθιερώθηκε πλέον έπειτα από κάθε αθλητική συνάντηση.

 

Συντάκτης Νewsroom 29 Οκτωβρίου, 2013 11:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV