ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συντάκτης news 20 Ιουλίου, 2010 10:47

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΚΙΝΗΣΗ


Αγαπητοί Συμπολίτες,  σας ενημερώνουμε ότι:

Ο  Σύλλογός μας,  ξεκίνησε εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης με μία λαχειοφόρο αγορά μέχρι τον Οκτώβριο του 2010.

Έγινε ενιαία εκτύπωση των λαχνών με την σφραγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), για όλους τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών της Ελλάδας ώστε να αποφύγουμε τυχόν άλλες παρόμοιες κινήσεις που καπηλεύονται (οικονομικώς)  την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η προσπάθεια μας αυτή σκοπό έχει την κάλυψη λειτουργικών δαπανών του γραφείου και δράσεων του Συλλόγου, που φτάνουν στο ύψος των 15.000 €  τον χρόνο.

Αναλυτικά: Εκτύπωση Ενημερωτικών Φυλλαδίων και εγγραφή DVD,  που αφορούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία, στα Αιμοπετάλια, στον Μυελό των Οστών, στο Ομφάλιο Αίμα, στην ενημέρωση των νέων ζευγαριών για τον περιορισμό και εξάλειψη γέννησης παιδιών με Μεσογειακή Αναιμία, κλπ., πάγιες δαπάνες ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, αναλώσιμα γραφείου,  Εκδηλώσεις σε σχολεία, Γενική Συνέλευση μελών, Ημέρα Εθελοντών Αιμοδοτών,  ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία κάθε Σάββατο μπροστά στο Δημαρχείο, Λαμπαδηδρομία,  κλπ.)

Αποτέλεσμα  όλων αυτών των δράσεων εδώ και 22 χρόνια,  είναι η σταθερή ροή Εθελοντών Αιμοδοτών στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προσφέροντας περίπου 2.500 χιλιάδες μονάδες αίματος και αιμοπεταλίων τον χρόνο, καλύπτοντας  τις ανάγκες όλων των χρόνια  πασχόντων αλλά και τα ατυχήματα που καταλήγουν στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Για την οικονομική συνέχιση του έργου αυτού στηριζόμαστε στην κατανόηση και      συμπαράσταση των συμπολιτών και φύλων της περιοχής μας.

Ευχόμαστε  να έχουμε στην πόλη μας, τον τυχερό που θα κερδίσει το καταπληκτικό αυτοκίνητο. (1200 κυβικά πεντάθυρο).

Η τιμή του ενός λαχνού είναι δυόμιση  (2,50) ευρώ και ο τυχερός θα αναδειχθεί σύμφωνα με τον πρώτο αριθμό της 43ης κλήρωσης του λαϊκού λαχείου στις  26-10-2010.

Το δώρο θα παραδοθεί με την προσκόμιση του τυχερού λαχνού και της αστυνομικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του γραφείου του συλλόγου

25510-20478 κάθε απόγευμα 07:00  με 10:00 μμ  και στα  κιν 6973080111 & 6978392626. Λαχεία  διατίθενται,  στον σύλλογο και από λαχειοπώλες.

Καλή επιτυχία  και { προσοχή μην χάσετε τον λαχνό}

 

Για το Δ.Σ.

 

Αναστάσιος  Κοντακίδης               Δέσποινα   Γραμμενίδου

Πρόεδρος                                 Γραμματέας


Συντάκτης news 20 Ιουλίου, 2010 10:47

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV