ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ

Συντάκτης Νewsroom 19 Αυγούστου, 2010 16:16

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ

Συνελήφθη την 13.00΄ ώρα της (16-08-2010), στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, ένας αλλοδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου.

Ειδικότερα, Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, διενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε.αυτ/το, την 14.10΄ ώρα της 15-08-2010, κατά τον οποίο, ο 65χρονος οδηγός του οχήματος, επέδειξε άδεια κυκλοφορίας Ολλανδικών Αρχών, με στοιχεία ιδιοκτήτη Ολλανδική εταιρεία, καθώς και έντυπο Ολλανδικών Αρχών . Κατά τον έλεγχο των δύο εγγράφων διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω άδεια κυκλοφορίας έφερε επί του σώματός της σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας και είχε εκδοθεί για έτερο όχημα με άλλες πινακίδες κυκλοφορίας και άλλο αριθμό πλαισίου. Μετά από ενδελεχή έρευνα του οχήματος ανευρέθη εντυπωμένος ο πραγματικός αριθμός πλαισίου του αυτ/του, κάτω και πίσω από τα καθίσματα, γεγονός που πιστοποιεί ότι το όχημα υπέστη παραποίηση. Το ανωτέρω όχημα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε καταχωρημένο, ως όχημα κλεμμένο, απωλεσθέν και εγκαταλειμμένο.


Κατασχέθηκαν το εν λόγω αυτοκίνητο, οι πινακίδες κυκλοφορίας του, καθώς και η άδεια κυκλοφορίας του και το έντυπο που σχετίζεται μ΄αυτήν, που κατείχε και επέδειξε ο ανωτέρω δράστης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.


Συντάκτης Νewsroom 19 Αυγούστου, 2010 16:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV