Συλλήψεις για κλοπές,ναρκωτικά αλλά και αναζήτηση δράστη για προκλησή σωματικών βλάβών στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 28 Σεπτεμβρίου, 2010 14:52

Συλλήψεις για κλοπές,ναρκωτικά αλλά και αναζήτηση δράστη για προκλησή σωματικών βλάβών στην Αλεξανδρούπολη


Γεμάτο ήταν σήμερα το Αστυνομικό δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης σε αντίθεση με την αντίστοιχη Διεύθυνση της Ορεστιάδας η οποία όπως φαίνεται δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα εγκληματικότητας στην περιοχή γι αυτό άλλωστε και διοργανώνει έκθεση τροχαίας στον Κυπρίνο.Συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη Συνελήφθησαν την 27/09/2010 και ώρα 09.30΄, στην Αμφιτρίτη Έβρου, από Αστυνομικούς της Υ.Α. Αλεξ/πολης, δύο ημεδαποί δράστες, 20 και 29 ετών, για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω δράστες, κατελήφθησαν από Αστυνομικούς της Υ.Α.Αλεξ/πολης, να μεταφέρουν με Ι.Χ.Φ. αυτ/το, ιδιοκτησίας του 20χρονου, για το οποίο στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου, πενήντα τεμάχια αποσυρμένους στρωτήρες σιδηροδρομικών γραμμών, βάρους εξήντα κιλών έκαστος, τους οποίους είχαν αφαιρέσει από κοινού την 26-09-2010 και ώρα 09.00΄ από περιοχή των Φερών Έβρου.


Ένα άλλο συμβάν που αναφέρετε στο αστυνομικό δελτίο είναι η ανεύρεση ενός κλεμμένου αυτοκινήτου.Ειδικότερα, την 27-09-2010 στην Αλεξ/πολη, ανευρέθη από Αστυνομικούς της Υ.Α.Αλεξ/πολης εγκαταλελειμμένο Ι.Χ.Ε.αυτ/το, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 29-08-2010 στο Α.Τ.Ελευθερούπολης. Στο όχημα ήταν τοποθετημένες κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή από την ιδιοκτήτρια αυτών, την 01-09-2010 στο Τ.Α. Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης. Οι νόμιμες πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος δεν ανευρέθησαν.
Το ανωτέρω όχημα και οι κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν και αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.
Οι κατασχεθέντες στρωτήρες αποδόθηκαν σε υπεύθυνο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε. .
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Όσο για την αναζήτηση του κατηγορούμενου για πρόκληση σωματικών βλαβών το δελτίο αναφέρει:

Την 27-09-2010 και ώρα 17.30΄ στην Αλεξ/πολη, 47χρονος ημεδαπός, για προσωπικές διαφορές, εξύβρισε, απείλησε και προκάλεσε, με τα χέρια του, σωματικές βλάβες σε 63χρονο παθόντα, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Π.Γ.Ν.Αλεξ/πολης.
Ο 47χρονος δράστης αναζητείται.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

Τελευταίο συμβάν που αναφέρεται στο αστυνομικό δελτίο για σήμερα έχει να κάνει με συλλήψεις για ναρκωτικά.Συγκεκριμένα εχθές στην περιοχή “Κόκκινα Βράχια” συνελήφθησαν 4 άτομα γιατί βρέθηκε κοντά τους αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.Οι παραπάνω παραβάτες παραπέμφθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.


Συντάκτης Νewsroom 28 Σεπτεμβρίου, 2010 14:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV