Συλλήψεις Ατόμων για παραβιάσεις του ν. Περι Ναρκωτικών και κλοπές,στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 5 Αυγούστου, 2010 13:39

Συνελήφθη την 04/08/2010 και ώρα 11.00΄, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης ένας ημεδαπός, 35 ετών, για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, ο δράστης την ίδια ημέρα και ώρα 11.00΄, εντοπίσθηκε να οδηγεί δίκυκλο μοτ/το, με το οποίο μετέφερε ένα ψυγείο αυτοκινήτου. Κατά την εξέτασή του ομολόγησε ότι αφήρεσε το μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 30χρονου, την 04/08/2010 και ώρα 02.30΄. Στη συνέχεια, μετέβη με αυτό σε κτήμα, απ’ όπου αφήρεσε το ψυγείο από Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας 27χρονου.

Ακολούθησε, νομότυπη έρευνα στην οικία του, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, όπου βρέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία πειρέχουσα 0,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και ένδεκα δισκία STEDON.

Τα κλαπέντα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Την ίδια μέρα στις 16.30΄ στο χώρο προ της εισόδου του Λιμένα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας  ημεδαπός 22 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο Αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξ/πολης και μετά από πρόσκλησή τους, τους παρέδωσε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 0,4 γραμμαρίων, που κατείχε.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Ο συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.


Συντάκτης Νewsroom 5 Αυγούστου, 2010 13:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV