Στο χειρουργείο η 13χρονη Φωτεινή

Συντάκτης Νewsroom 24 Φεβρουαρίου, 2020 11:36

Στο χειρουργείο η 13χρονη Φωτεινή

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται αυτήν την ώρα η 13χρονη Φωτεινή από την Ορεστιάδα από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο της Καβάλας όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Ήδη από τις 8:30 το πρωί ξεκίνησε η επέμβαση και αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες εξαιτίας του γεγονότος ότι η 13χρονη έχει τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη. Το σημερινό χειρουργείο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την μετέπειτα εξέλιξη της υγείας της.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό συγκλόνισε ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία αλλά και όλη την Ελλάδα ενώ πολλοί είναι οι φορείς που έχουν κινητοποιηθεί με σκοπό να βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μικρή Φωτεινή σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της. Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για το συμβάν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το Υπουργείο ασχολείται επισταμένα με το θέμα ώστε να προσφερθεί η καλύτερη ιατρική υποστήριξη στην 13χρονη με σκοπό την γρήγορη ανάρρωσή και αποκατάστασή της.



Συντάκτης Νewsroom 24 Φεβρουαρίου, 2020 11:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV