Στο πλευρό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου φορείς και σύλλογοι για την αποπληρωμή του προστίμου

Συντάκτης Νewsroom 17 Δεκεμβρίου, 2020 18:46

Στο πλευρό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου φορείς και σύλλογοι για την αποπληρωμή του προστίμου

Πολλοί φορείς, σωματεία και αγροτικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα εκφράζουν την στήριξή τους στον Αγροτικό Σύλλογο Τριγώνου ενώ εκδηλώνουν και έμπρακτα την στήριξή τους βοηθώντας στην αποπληρωμή του προστίμου που βαραίνει τον σύλλογο

Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επιβλήθηκε από το Α.Τ. Δικαίων στον πρόεδρο του συλλόγου για τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια ενώ ο σύλλογος είχε και άλλη μια κρούση νωρίτερα από την αστυνομία για την ανάρτηση πανό διαμαρτυρίας.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του πριν λίγες ημέρες ο σύλλογος, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας απέρριψε με ανακριβή στοιχεία την ένσταση που υποβάλλαμε και τελικά επικύρωσε το πρόστιμο το οποίο έπρεπε να εξοφληθεί εντός 15 ημερών, ζητώντας παράλληλα την οικονομική στήριξη οποιουδήποτε φορέα για την αποπληρωμή του:


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνει τους Τριγωνιώτες, τις Τριγωνιώτισσες αλλά και όλους τους κατοίκους της περιοχής μας ότι δυστυχώς η Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας υλοποιώντας τη γραμμή της κυβέρνησης «νόμος και τάξη» απέρριψε με ανακριβή στοιχεία την ένσταση που υποβάλλαμε και τελικά επικύρωσε το πρόστιμο της ντροπής των 3000 ευρώ το οποίο πρέπει να εξοφληθεί εντός 15 ημερών.
Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση αξιοποιώντας την πανδημία θέλει να «πνίξει» κάθε φωνή αντίστασης, κάθε φωνή διαμαρτυρίας.
Αν πραγματικά τους ένοιαζε η υγεία μας δεν θα άφηναν το Κέντρο Υγείας Δικαίων με ελλείψεις σε γιατρούς και προσωπικό. Δεν θα σκούριαζε το αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ ακινητοποιημένο γιατί αρνούνται να προσλάβουν έναν οδηγό. Δεν θα αποσπούσαν τους γιατρούς Υπαίθρου στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου αφήνοντας τα αγροτικά ιατρεία να υπολειτουργούν.
Είναι καθαρό ότι εκείνο που τους ενοχλεί είναι η αγωνιστική δράση του Συλλόγου μας. Μας θέλουν «δειλούς, μοιραίους και άβουλους αντάμα» όπως λέει και ο ποιητής, να παρακολουθούμε τις καταστροφικές πολιτικές τους, που έχουν οδηγήσει τον τόπο μας στον μαρασμό και την ερήμωση. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες φορείς από όλη την Ελλάδα που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στο σύλλογό μας και καταδίκασαν το πρόστιμο της ντροπής.
Καλούμε αγροτικούς συλλόγους, εργατικά και κλαδικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γυναικών να στηρίξουν οικονομικά το σύλλογό μας και να συμβάλλουν με όποιο χρηματικό ποσό μπορούν, ώστε να αποπληρωθεί το χρηματικό πρόστιμο των 3000 ευρώ.
Δίνουμε σε όλους την υπόσχεση ότι δε θα σκύψουμε το κεφάλι! Ούτε τα
εξοντωτικά πρόστιμα, ούτε τα αγροτοδικεία τους θα μας κάνουν να σιωπήσουμε. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής μας, για να σταματήσει η κατρακύλα του τόπου μας.

Με χθεσινή ανακοίνωση ο Αγροτικός σύλλογος Τριγώνου ευχαρίστησε τους φορείς από όλη την Ελλάδα για την έμπρακτη στήριξή τους για το θέμα τονίζοντας πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κάτοικοι της περιοχής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες φορείς από όλη την Ελλάδα που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στο σύλλογό μας.

Ευχαριστεί τους αγροτικούς συλλόγους, εργατικά και κλαδικά σωματεία, τους μαζικούς φορείς που έμπρακτα εκφράζουν τη στήριξη τους και οικονομικά ώστε να πληρωθεί το πρόστιμο.

Σε μια εποχή όπου η κυβέρνηση προσπαθεί να ποινικοποιήσει τους αγώνες, να ισοπεδώσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο από συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες, η αλληλεγγύη αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη συνέχιση του αγώνα.

Σε μία εποχή όπου η κυβέρνηση προσπαθεί με πρόστιμα, καταστολή και τρομοκρατία, να φιμώσει όποια φωνή αντίδρασης, παλεύει για την υγεία, για την παιδεία, για την επιβίωση του, η μόνη απάντηση είναι το οργανωμένο αγροτικό – εργατικό κίνημα.

Δε θα σκύψουμε το κεφάλι! Ούτε τα εξοντωτικά πρόστιμα, ούτε τα αγροτοδικεία τους θα μας κάνουν να σιωπήσουμε. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κάτοικοι της περιοχής μας, για να σταματήσει η κατρακύλα του τόπου μας.


Συντάκτης Νewsroom 17 Δεκεμβρίου, 2020 18:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV