Στο Διδυμότειχο θα βρεθεί την Τρίτη η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Συντάκτης Νewsroom 14 Ιανουαρίου, 2022 11:34

Στο Διδυμότειχο θα βρεθεί την Τρίτη η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Την ερχόμενη εβδομάδα, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου, και με αφορμή την εορτή του πολιούχου Αγίου Αθανασίου το Διδυμότειχο θα επισκεφθεί η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Το θέμα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στην οποία τονίζεται πως “η επίσκεψη της Υφυπουργού μεταφράζεται ως κίνηση ιδιαίτερης σημασίας για τον τόπο μας καθώς έχει αποδείξει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον της για την τουριστική ανάπτυξη και πρόοδο της περιοχής μας” ενώ επιπρόσθετα οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής ευελπιστούν αυτή η επίσκεψη να αποτελέσει την απαρχή ενός δίαυλου επικοινωνίας και επαγγελματικής συνεργασίας ώστε να προβληθεί ο ιστορικός πλούτος σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων του Πολιούχου της πόλης μας Αγίου Αθανασίου έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε στην ιστορική πόλη του Διδυμοτείχου την Υφυπουργό Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη.

Η επίσκεψη της Υφυπουργού μεταφράζεται ως κίνηση ιδιαίτερης σημασίας για τον τόπο μας καθώς έχει αποδείξει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον της για την τουριστική ανάπτυξη και πρόοδο της περιοχής μας.

Τέλος τόσο η ίδια όσο και ο Υπουργός Τουρισμού κύριος Κικίλιας , γνωρίζουν επακριβώς την πλούσια ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά που κρύβει η πόλη μας . Επομένως ευελπιστούμε αυτή η επίσκεψη να αποτελέσει η απαρχή ενός δίαυλου επικοινωνίας και επαγγελματικής συνεργασίας ώστε να προβληθεί ο ιστορικός μας πλούτος σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.


Συντάκτης Νewsroom 14 Ιανουαρίου, 2022 11:34

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV