Στον Ορφέα Σοφικού και ο Κελεσίδης!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 28 Ιανουαρίου, 2018 22:27

Στον Ορφέα Σοφικού και ο Κελεσίδης!

Την προσθήκη του έμπειρου Τάσου Κελεσίδη ανακοίνωσε ο Ορφέας Σοφικού!

Ο Ορφέας Σοφικού όχι απλά είναι άνετα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του κεντρικού ομίλους της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου στα μισά (και βάλε) του δρόμου αλλά πλέον δείχνει να ετοιμάζει ομάδα για του χρόνου και την Α΄Κατηγορία! Μόνο ως τέτοια κίνηση μπορούμε να εκλάβουμε την συμφωνία και με τον 33χρονο επιθετικό Τάσο Κελεσίδη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου (θυμίζουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα ανακοινώθηκαν και έπαιξαν αμέσως βασικοί οι Μπαλάκης και Ζαχαρνούδης)  η ομάδα του Γιώργου Χατζηανδρέου δυναμώνει αρκετά στην επίθεση και κλείνει αμέσως το κενό που άφησε η αποχώρηση του πρώτου σκόρερ Κώστα Νένογλου ο οποίος πήγε στο Ιπποκράτη (δείτε περισσότερα εδώ)! Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Εθνικό Μάνης, Ατρόμητο Ασπρονερίου,  Α.Ε.Διδυμοτείχου, Ένωση Κυανής/ Ασβεστάδων ,Έβρο Σουφλίου και Δόξα Ελληνοχωρίου από όπου και αποκτήθηκε!

Η ανακοίνωση:


Παρελθόν από την ομάδας αποτελεί ο Κώστας Νένογλου με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Ιπποκράτη αγωνιζόμενος πλέον στην Α’ ‘Εβρου. Ο Κώστας συνέβαλε τα μέγιστα με τη σειρά του στην ως εδώ πορεία του Ορφέα πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 7 αγώνες πρωταθλήματος με το σύλλογο να τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του.
Από την άλλη ο Ορφέας Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Τάσου Κελεσίδη με τον παίκτη να συνεχίζει να αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της ομάδας μας για το υπόλοιπο της σεζόν.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 28 Ιανουαρίου, 2018 22:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV