Στον Εισαγγελέα 19χρονος ‘χούλιγκαν’ που συμμετείχε σε επεισόδια στην Καβάλα

Συντάκτης Νewsroom 7 Σεπτεμβρίου, 2011 08:03

Σχηματίσθηκε  δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης με αφορμή αθλητική εκδήλωση.


Από το Τμήμα Aσφάλειας Καβάλας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με αφορμή αθλητική εκδήλωση στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψαν τα στοιχεία του 19χρονου, ο οποίος, ήταν ένας από τους αγνώστους δράστες, που το βράδυ της 5-12-2010, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν με πέτρες, σιδηρολοστούς και άλλα αντικείμενα σε διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), προκαλώντας σε αυτό εκτεταμένες φθορές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 19χρονου θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 


Συντάκτης Νewsroom 7 Σεπτεμβρίου, 2011 08:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV